Maria Nila hårvård

Inlägget innehåller adlinks

1. Head & Hair Heal HÄR // 2. Pure Volume HÄR // 3. Sheer Silver HÄR // 4. Structure Repair HÄR

Något jag verkligen borde beställa mer av är hårprodukter från Maria Nila. Jag avgudar ju Structure Repair serien (den gröna) och jag kan inte föreställa mig ett liv utan de produkterna. Nu börjar mitt schampo vara slut, och det är faktiskt cirka ett år sedan jag köpte det(!!). Jag använder ju dock silverschampo mellan varven och tvättar väldigt sällan håret.

Så här är ett litet julklappstips från mig, Maria Nilas hårprodukter. Till mamma, systern, kompisen eller varför inte till dig själv? Den ultimata julklappen som man har nytta av i flera månader! Det är ju så bra då det finns så många olika serier till olika behov, den gröna bygger upp och återfuktar håret, den rosa ger volym och den lila tar bort gula toner ur håret.

1 Comment

  1. Terrific post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Many thanks!

Kommentera