Måndags-pepp!

Varför inte kicka igång denna vecka med lite tips och tricks för att göra denna vecka till den bästa? Jag tror verkligen på att om man har dålig inställning till något så kommer det också att kännas dåligt. Så skippa att tänka på att måndagar är jobbiga, det är dom inte! Här nedanför har du fem tips på hur du gör måndagarna så mycket bättre!

1. Planera hela din vecka. Detta får mig att känna mig lugnare inför veckan. Jag skriver upp alla saker som ska göras i min kalender. På så sätt glömmer jag inte om det är något viktigt som ska göras!

 

2. Ny vecka, nya möjligheter! Fick du aldrig avklarat dom där sakerna du skulle få gjort förra veckan? Nu är en ny vecka här, vilket betyder nya möjligheter för att göra alla saker klara!

 

3. Unna dig. Unna dig din favorit maträtt, den där tröjan, ett biobesök eller varför inte något så simpelt såsom lite egentid om det är länge sedan du hade det sist? Den kan vara vad som helst! Se till att unna dig minst en sak denna vecka.

 

4. Planera veckans outfits. Jag tänker alltid ut senast kvällen före vad jag ska ha på mig nästa dag. Skippa stressen på morgonen genom att göra detta plus att du har mera tid att tänka ut den där perfekta outfiten för just den dagen!

 

5. Stay positive! Om du är inställd på att måndagar är tunga, sämst och allmänt jobbiga kommer de också att vara så ända tills du ändrar din syn på måndagar! Gör måndagarna till din nya favorit-dag!

1 Comment

  1. This actually answered my downside, thanks!

Kommentera