Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence

Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence är ett sorts serum för ansiktet som ska appliceras på rengjord hy före dag/nattkräm. Denna produkt ska släta ut huden, ge mer lyster, återfukta och ge huden vitaminer och bra ämnen som den behöver.

Jag gillar verkligen att flaskan kommer med en pipett som doserar rätt mängd. Så mycket mer hygieniskt och lättare att få ut den rätta mängden produkt som önskas. Stort plus till just denna pipett också då många andra pipetter kan vara ganska opraktiska då det droppar produkt utanpå pipetten, men denna flaska är designad så att all produkt som är utanpå pipetten åker tillbaka in i flaskan då man drar ut pipetten.

Jag använder några droppar produkt så att det räcker i hela ansiktet, men det behövs inte väldigt mycket produkt då den är så dryg. Produkten har en vattnig konsistens och innehåller ingen olja. Den sugs även in i huden rätt så snabbt. Efter applicering känns huden lite kladdig på ytan så då upplever jag att ansiktskrämen sugs bättre in i huden efteråt.

Jag gillar verkligen denna produkt. Den ger bra med lyster till huden och man får en hel del nyttiga vitaminer i sig. Huden känns inte ett dugg spänd under ansiktskrämen och huden känns och ser så mycket slätare ut. Huvudämnet hyaluronsyra finns redan naturligt i kroppen från födseln, men ämnet minskar med åren, så lite tillskott av det sitter ju inte fel!

Sammanfattningsvis visste jag faktiskt inte vad denna produkt var bra för i början, men nu när jag har läst på lite och hunnit använda den själv ett tag kan jag konstatera att jag inte vill ha en ansiktsrutin utan denna produkt, så jag kommer definitivt att köpa en ny då denna är slut!

Finns att köpa från Eleven för 189SEK/19€ *adlink

Kommentera