Livbox goes Bette Box

Inlägget är i samarbete med Bette Box.

Har du kanske hört talas om Finlands motsvarighet för Glossybox – Livbox? Nu har de bytt namn och ändrat sin layout totalt och heter numera Bette Box! Jag fick äran i samarbete med Bette Box att visa upp vad deras första box innehåller och sedan lotta ut till en av er februariboxen!

Detta gömde sig i januariboxen, och jag skrek ett litet lyckoskrik när jag såg innehållet, jag är såå nöjd!

Jag älskar Lumenes produkter, och det ska bli så spännande att testa denna cream gel! Jag älskar att testa olika hårprodukter, och jag älskar märket evo! Det är ju helt ekologiskt och jag har tidigare testat på deras produkter och kan konstatera att jag kommer bli bra vän med detta volymspray! Jag älskar även att testa nya mascaror, så det ska bli otroligt spännande att testa denna från Maybelline. Och sist ut är detta fina blush i en lite mörkare färg än vad jag annars använder, men jag är spänd på att testa hur det ser ut på kinderna!

VINN FEBRUARIBOXEN FRÅN BETTE BOX

Och nu till det roliga, nu har du chansen att vinna en alldeles egen box! För att vara med och tävla om februariboxen ska du skriva i kommentarerna ett litet skönhetstips, det kan vara vad som helst! Och innan januari månad är slut drar jag en vinnare som får hemskickat sin alldeles egna box! 🙂

Jag ser fram emot att höra just ditt skönhetstips!

52 Comment

 1. Sandra says: Svara

  Mitt bästa skönhetstips är att spruta setting spray (helst Urban Decay all nighter) i ansiktet efter att du applicerat din makeup. Den produkten räddade verkligen mitt smink! Otroligt hur bara ett ”vatten” kan göra huden så felfri och fin. 🙂

 2. Åh yes lumenes produkter e så bra! Mitt skönhets tips e att masser me fingertoppan runt ögona nager minuter före du gar ligg så ska e motverk mörka ringar. ?

 3. Men vilken fin box!!
  Vet inte om jag får delta trots att jag bor utanför Finland men mitt bästa skönhetstips är att dricka mycket vatten samt använda sig av en ansiktsmask som också är en skrubb för att rengöra huden på djupet 🙂

 4. Mimmi says: Svara

  Deltar i utlottningen 🙂 mitt tips: Om man vill få fina vita tänder, blanda soda med färskpressad citronsaft till en ”tandkräm” och borsta. Inte så värst gott, men funkar faktiskt mot beläggningar!

 5. Åh vilka bra produkter 😀 jag är med, och här är ett skönhetstips från mig
  Om man har känslig hy så ska man leta efter produkter med ros och lavendel då det har en naturligt lugn effekt 😀 Och sen ett annat tips är att använda ögonskuggsprimer för ett bättre resultat när man lägger ögonskugga 🙂

 6. Katastrof says: Svara

  Mitt skönhetstips är att meditera och leva ett balanserat liv.

 7. Janina says: Svara

  Bästa skönhetsrådet jag har är inte direkt så ytligg, men det har sin verkan på kroppens välmående. Nämligen att pausa och andas, lite som en kort mindfullness tid. Stress är en vardaglig bov som påverkar kroppen både fysiskt och psykiskt vilket ger sina spår som sömnproblem, matsmältnings problem mm. Att dra ner sina krav, ha resonliga mål, dra ner på varven och verkligen kunna pusta ut lite varje dag gör stor skillnad. Alltid måste man inte vara ”perfekt”!

 8. Jag är mer än gärna med i tävlingen! Ett super skönhetstips om man vill tappa mindre hår och få starkare naglar (+en hel del andra fördelar) är att äta msm i pulver eller tablettform!

 9. Erika says: Svara

  Mitt bästa skönhetstips är nog att tvätta ansiktet varje dag och att ta en ny handduk var tredje gång ungefär, för fast de inte ser smutsiga ut så finns smutsen där. Sen är det också viktigt att återfukta efteråt. Kram!

 10. Såå fin box!

  1. Ja, eller hur! 🙂

 11. Åh vad kul!! 🙂 Jätte dåligt ”skönhetstips” kanske.. Men jag avslutar alltid min dusch med att duscha håret i kallare vatten under 1 minuts tid.. Har hört att håret ska få mer glans utav det, men jag vet inte. Men blivit en vana sen jag varit lite mindre! 🙂

 12. Åh kanske får testa en sån!

  1. Ja, gör det! 🙂

 13. Madeleine Härtell says: Svara

  Tack för fina inlägg! Har följt dig en tid nu och det är alltid intressant att kika in på din blogg 🙂
  Tipsar om en sån enkel grej som att mosa en halv avokado och använd som ansiktsmask i ca 15-20 minuter och sen tvätta bort, perfekt på min hud som är väldigt torr nu under vintern. Hoppas på vinst! 🙂

 14. MALIN says: Svara

  Vilka roliga produkter du fick! Kram

  1. Ja, eller hur!

 15. Emma says: Svara

  Mitt skönhetstips:
  När du ska tvätta bort smink, använd kokosolja. Kokosoljan kan ju användas till massa olika saker, men att tvätta bort smink med den är mitt favorit användningsområde.
  Ta lite kokosolja i händerna, som du låter smälta av din kroppstemperatur. Smörj in/gnugga i ansiktet och ta sedan bort oljan med en vaddrondell. Gör samma procedur så många gånger du känner att det behövs, jag brukar göra det 2 gånger.
  Denna metod är skonsammare mot huden eftersom det är en helt naturlig produkt. Många sminkborttagningsmedel lämnar en känsla av uttorkad hud (enligt mej iallafall) så ännu ett plus i kanten av denna metod är att huden får återfuktas av den olja som lämnat kvar under natten, så på morgonen känns huden helt underbart härlig.

  Ekologiskt, hudvänligt och riktigt praktiskt.

  Hoppas så mycket på att vinna en Bette Box! ?

 16. Vilket fint innehåll boxen hade! 😀 Kramis

 17. Amanda says: Svara

  Åhh vilken härlig box! 😀

 18. Låter ju kanonbra! 🙂 Jag är jättegärna med och tävlar och mitt bästa skönhetstips är att använda en separat handduk för ansiktets som byts ut varje dag, min hud har blivit så fantastiskt mycket renare sedan jag började göra så 🙂

 19. Amanda sundqvist says: Svara

  Roligt med tävling!
  Ett beautytips för mascaraanvändare: för att få längre, fylligare ögonfransar i mascaralooken: använd puder på ögonfransarna efter det första applicerade lagret av mascaran. Det ger fransarna en lyft och fransarna ser dessutom längre ut.

 20. Mitt skönhetstips är faktist Aqualan! kanske lite tråkig då den inte doftar något men den har verkligen gjort under till min hy! jag smörjar in ansiktet morgon och kväll och dessutom brukar jag tvätta ansiktet med aqualan, rekommenderar verkligen om man vill ha en skonsam produkt och om man har känslig hy 🙂

 21. alltid använda fransböjare innan man applicerar mascara!
  svar: ja men eller hur, supermysigt 🙂 kram

 22. Wow vilken fin box och vilka stora produkter 😀

 23. Åh vilken härlig box. Blir väldigt nyfiken på den. Jag har ett litet udda skönhetstips (tror jag) Att göra en ansiktsmask av bakpulver och vatten (eller lite citron) Man gör de till en smet och har i ansiktet tills de stelnat. De är fantastiskt. Huden blir len och porerna krymper. Tänk att nått så enkelt kan hjälpa. Jag har testat massor av olika saker till mitt ansikte men de här är de absolut bästa. Kram

 24. Men åhh vad kul! Den ser verkligen sååå fin ut! Mitt bästa tips är att ha en flaska med nagelbandsolja ståendes på soffbordet så man alltid och lätt kan ta hand om just nagelbanden =) Kram <3

 25. Åh men vilken grym box!

 26. Åh mitt sminktips är helt klart att lägga svart kajal på övre vattenlinjen vid fransarna, bästa!

 27. Åh vad härligt med så stora produkter!!

 28. Fanny says: Svara

  Ååh så fina saker! Mitt tips är att lägga skivade gurkor eller jordgubbar på ögonen för att förhindra mörka påsar under ögonen.

 29. Katastrof says: Svara

  Min första kommentar syns av nån anledning inte så provar pånytt. Mitt skönhetstips är att meditera.

 30. Elli says: Svara

  Härlig box! Mitt bästa tips är att rengöra ansiktet med kokosolja 🙂

 31. Ellen says: Svara

  Vad underbart! Här kommer mitt tips: Blanda en del äppelcidervinäger med tio delar kallt vatten. Skölj håret med blandningen innan du går ur duschen. Låt sitta kvar och torka. Äppelcidervinäger balanserar hårbottens ph-värde och lämnar håret luftigt och i mitt fall väldigt lockigt. Enkelt, billigt och naturligt!

 32. Vänd om eyeliner ändan ifall du har ett liknande som till exemepl nyx superskinny eyemarker! Så får du en helt ny och användabar eyeliner. Det finns nämligen fortfarande färg kvar. Lättast är att dra ut pensel änden med en pinsett och vända om den.

 33. Jag är gärna med i tävlingen!
  Mitt skönhetstips såhär på vintern är att använda en sminkborste du inte använder eller köper en billig för att applicera brun utan sol kring handleder och händerna för att få ett icke fläckigt eller randigt resultat 😀

  Fin box! 🙂

 34. Mitt skönhetstips är att unna sig en ansiktsmask en gång i veckan, använd en som passar bra till din hy!

 35. Wilma says: Svara

  Skulle vara kul att testa ifall det är något man fortsätter beställa! Mitt ”tips” är att smörja in huden minst 2 ggr om dagen med någon kräm, kanske inte nytt för alla men man känner sig verkligen fresh hela dagen!

 36. Jennie sund says: Svara

  Yei roligt me tävling! 🙂 mitt skönhetstips är att byta dynvar minst en gång per vecka så hålls hyn finare! 🙂

 37. I just want to tell you that I’m newbie to blogging and site-building and seriously savored you’re blog. More than likely I’m likely to bookmark your website . You definitely come with beneficial articles and reviews. Bless you for sharing with us your blog.

 38. Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

 39. Livbox goes Bette Box – Henriettas blogg
  fmzhprlf http://www.gn4zo86vh2ou3e9e22f7j2f7a87326mns.org/
  afmzhprlf
  [url=http://www.gn4zo86vh2ou3e9e22f7j2f7a87326mns.org/]ufmzhprlf[/url]

 40. Carey – Owen about injury of varese, said it happened out how knight players want to play games.”I was about to enter a 5 on 5 game, but after three seconds, varese is injured
  canada goose

 41. The noises and stressful the playoffs.”We are eager to match.”Owen said.Knight should first game will be on Thursday in east, and before them
  ben simmons jersey

 42. When equate to the individuals not popular desk this duplicate Cartier uhren is move good,

 43. I am not real excellent with English but I get hold this really leisurely to interpret.
  lebron shoes

 44. Carey – Owen about injury of varese, said it happened out how knight players want to play games.”I was about to enter a 5 on 5 game, but after three seconds, varese is injured
  curry 1

 45. Excellent information it is really. My friend has been awaiting for this info.
  kevin durant shoes

 46. I don’t unremarkably comment but I gotta say appreciate it for the post on this amazing one :D.
  adidas crazy explosive

 47. The noises and stressful the playoffs.”We are eager to match.”Owen said.Knight should first game will be on Thursday in east, and before them
  ugg 5815

 48. Hi there would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog soon but I’m having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

Kommentera