Listan om mitt bloggande

1. Hur länge har du bloggat?

Min blogg på blogg.se startades 1 juni 2009. Men jag började blogga ”på riktigt” för ca. 2 år sedan kanske.

 

2. På vilka portaler?

Blogg.se och nu VIONE!

 

3. Vad är det bästa med att blogga?

Det finns så många bra delar, men det bästa är väl de otroligt fina kommentarer man får ibland. Man blir alldeles varm i hjärtat av vissa kommentarer och man märker vilka godhjärtade människor det finns där ute, ni är guldvärda! ♥

 

4. Och det sämsta?

Det är nog då folk stjäl ens ideer. Det är så genomskinligt då någon gör ett exakt likadant blogginlägg eller tar en blogglista man har gjort utan att ge credits för det! Detta har gjort mig så galen så många gånger. Det är inte så svårt att skriva i inlägget varifrån man har tagit en lista eller om man gör ett exakt likadant inlägg vem man fick idén av!

 

5. Vem tar dina bilder och vad har du för kamera?

William oftast eller min fjärrutlösare. Ibland ber jag även en kompis att knäppa några bilder! Jag har en Nikon D5000 med kitobjektivet (som jag använder sällan) och ett 50mm f/1,8 objektiv som jag alltid använder.

 

 

6. Har bloggen lärt dig något?

Ja, så mycket. Det mesta jag har haft nytta av är väl att uttrycka mig själv i text och att skriva. Även min kreativa sida har jag utvecklat mycket genom t.ex. fotografering och uppläggning av inlägg.

 

7. Har du lärt känna någon via bloggen?

Nej, inte i verkliga livet. Men det finns vissa bloggare som jag känner en starkare kontakt med, men inte känner som person!

 

8. Hur många inlägg skriver du i veckan?

Jag skriver 6-7 inlägg i veckan.

 

9. Kan du leva på din blogg?

Både ja och nej. Om jag verkligen försökte skulle jag väl kunna, men jag bor ju trots allt hemma ännu.

 

10. Hur mycket tid lägger du på din blogg?

Det varierar. Vissa dagar sitter jag kanske 30 minuter – 1 timme och vissa dagar flera timmar! Allt som allt tar det ju upp en hel del tid av dagen då det ska planeras, fotograferas, skrivas, svaras på kommentarer osv!

 

11. Hur länge kommer du att blogga?

Förhoppningsvis ännu ett längre tag. Min dröm är ju att kunna leva på bloggen i framtiden, så dit siktar jag ju mig!

 

Denna lista har snurrat runt lite inom den finlandssvenska bloggvärlden för ett tag sedan, men jag är lite efter med att fylla i den… Men här är tre bloggar jag bland annat har läst listan hos: Jarina, Ronja, Sandra Emilia. Fyll gärna i listan du med! 🙂

2 Comment

  1. Vilken superfin bild i slutet! 🙂 Och tack för taggen jag ska självklart fylla i! 😀

  2. I have not checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I?¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

Kommentera