Klassresan till Umeå

I torsdags åkte vi iväg på klassresa till Umeå och vårt första stopp på resan var ett besök till Rapunzel of Sweden salongen.

Salongen var verkligen superfin och fräsch! Det var riktigt intressant att veta mer om själva företaget och om hur det startades. Vi fick se hur man lägger in olika typer av hårförläningar och sedan testa på lite själv deras produkter och stylingverktyg.

När det var dags att åka vidare till hotellet fick vi varsin goodiebag vilket var riktigt kul! Tusen tack till Rapunzel of Sweden för allt!

När vi hade checkat in på hotellet och vilat upp oss lite blev det dags för mat vid O’Learys. Jag hade aldrig besökt O’Learys tidigare så det var riktigt kul! Dessutom hade dom någon speciell dag för studeranden så man fick bowla, minigolfa och massor annat gratis så det gjorde vi så klart också efter maten!

Jag som oftast alltid äter hamburgare på restaurang var denna gången sugen på pasta, och den var verkligen supergod! Dock väldigt stor portion så orkade knappt äta hälften, haha!

Hamburgaren som många tog såg även väldigt god ut! Kanske det blir att ta den nästa gång jag äter vid O’learys!

Under andra dagen besökte vi IKSU spa vilket var superhärligt och avkopplande! Efter det blev det dags för lite shopping vid Avion shoppingcentret före vi begav oss vidare till båten för att åka hem igen. Det var en riktigt lyckad resa och jag somnade genast jag lade mig i sängen!

5 Comment

  1. Mysigt 🙂

  2. Men så mysigt ni såg ut att ha haft det!

  3. Vet inte om det bara är för mig, men jag kan inte se bilderna 😮 🙁

  4. Amanda says: Svara

    Åh vad roligt! 😀

  5. ser ut so ni har haft mysigt 🙂

Kommentera