Jag är utexaminerad frisör och student!

Äntligen kan jag säga det officiellt. Jag är frisör och student! Det känns så härligt att få titulera sig detta äntligen. Dessa tre år har gått så otroligt snabbt och jag har lärt känna så härliga människor via skolan. Hela denna tiden kommer vara ett minne för livet!

Mest av allt känns nog examenshelgen som en lättnad för nu är lägenheten fem före färdigt renoverad (ÄNTLIGEN!!!) och det har varit så otroligt stressigt veckorna före examen, vilket märks tydligt på uppdateringen också, men nuuu kan jag pusta ut och njuta av mitt ”sommarlov”!

På fredag tog vi frisörexamen med bästa klassen! Jag vill inte ens tänka tanken att vi inte kommer att ses i höst igen, så vi har lovat varann att träffas på reunions så vi får träffa varann!

Jag blev så otroligt lycklig när lärarna hade valt mig till att få ta emot ett stipendie från Loréal Proffessional. Så tacksam!

På lördag var det dags för studentexamen och examensfest följt av en utekväll på Oliver’s Inn. Jag är faktiskt väldigt nöjd över mina studentbetyg och jag kunde aldrig ens föreställa mig att det var möjligt att få BRA betyg som kombistuderande, men här står jag med bland annat ett Laudatur på betyget! Jag hade det så kul och kunde inte ha önskat bättre sällskap under hela helgen!

Tusen tack för alla grattis och fina presenter! Tack till er som även kom på examensfesten, och till er som gjorde fortsättningen av kvällen riktigt bra, det här kan man minnas länge!

4 Comment

  1. Alice says: Svara

    Åh så roligt! Grattis!!

    1. Tusen tack! 🙂

  2. Amanda says: Svara

    Åh gud så roligt, stort grattis!! <3

  3. grattis 😀 så fin!

Kommentera