Jag är evigt tacksam

Alltså wow. Jag är en av de tre som gick vidare till andra omröstningen i Galan 2016 för kategorin Årets mode- & skönhetsblogg! Hur ska jag kunna tacka er? Ni är så otroligt underbara som har röstat på mig och tagit mig ända vägen hit! Jag kan inte ens förklara hur lycklig jag är just nu, både för att jag har nått något som jag endast kunde drömma om för ett år sedan och även det att jag har Er, de finaste läsarna och vännerna som har stöttat mig ända hit!  Jag är evigt tacksam och kan inte sluta att le!

Så om du gillar min blogg och vill se just lilla mig ta emot priset i Galan 2016 för Årets mode- & skönhetsblogg får du väldigt gärna rösta på mig HÄR! Jag vet inte vad jag skulle ta mig till ifall mitt namn ropades upp på Galan den nittonde november. Jag blir alldeles pirrig i hela kroppen av tanken!

I mina ögon är jag en värdig vinnare eftersom jag har satsat så mycket mer på min blogg det senaste året. Jag har bytt bloggstil och inriktat mig mer och mer på just mode och skönhet. Jag har en bra mix mellan mode och skönhet och försöker köra 50/50 (kategorin är ju trots allt både mode och skönhet ;D). Under Galan 2015 slog det mig att ”där vill jag också vara” då jag såg de som gick upp på scenen efter sina fina priser, så det skulle vara en dröm som skulle gå i uppfyllelse att få ta emot detta pris!

Tusen tack till alla er som röstade, och miljoner tack till er som tar er tid att rösta igen på denna omgång. Jag kan inte bli lyckligare än då jag få göra det jag älskar och bli belönad på detta sätt, ni är bäst!

 

54 Comment

 1. Jag är evigt tacksam – Henriettas blogg
  fnzlxvfy http://www.gs84b8nm5321777m33origs5pu0r57jgs.org/
  [url=http://www.gs84b8nm5321777m33origs5pu0r57jgs.org/]ufnzlxvfy[/url]
  afnzlxvfy

 2. The NBA playoffs now for today, have determined the warriors in the western conference and will compete for a spot in the finals quota, knight still don’t know who his opponent was.However, even in the face of the celtics or the wizards, presumably knight will be
  adidas ax2

 3. Layup is a very basic basketball skills maybe everyone layup but there is a way of layup is not everyone that is wrong step layup.
  michael jordan shoes

 4. Layup is a very basic basketball skills maybe everyone layup but there is a way of layup is not everyone that is wrong step layup.
  yeezy boost

 5. You have brought up a very excellent points, regards for the post.
  kevin durant shoes

 6. Draft of the same year on the bottom rookie will be what?In general the draft should be able to blow the other party, who would have thought them took Owen on the 60th pick small Thomas in the same year, he turned out to be in the position of the challenger?
  curry 4 shoes

 7. Very neat article post.Really looking forward to read more. Really Cool.

 8. taxi says: Svara

  Say, you got a nice article.Really thank you! Really Great.

 9. Very good blog.Really looking forward to read more. Cool.

 10. wow, awesome blog. Really Cool.

 11. I truly appreciate this article post.Really looking forward to read more. Keep writing.

 12. I appreciate you sharing this article post. Keep writing.

 13. Im thankful for the blog.Thanks Again. Keep writing.

 14. sex says: Svara

  Muchos Gracias for your article post.Really looking forward to read more. Fantastic.

 15. Thanks for sharing, this is a fantastic blog article.Thanks Again. Fantastic.

 16. Appreciate you sharing, great post.Much thanks again. Fantastic.

 17. Hey, thanks for the blog.Really looking forward to read more.

 18. Hey, thanks for the blog post.Really looking forward to read more. Really Cool.

 19. ”As I site possessor I believe the content matter here is rattling magnificent , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.”

 20. Thanks for sharing, this is a fantastic blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.

 21. ”It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!”

 22. Wow, great article.Much thanks again. Much obliged.

 23. wow, awesome blog article.Much thanks again. Great.

 24. Thanks a lot for the article.Really looking forward to read more. Cool.

 25. Very neat blog.Really thank you! Really Cool.

 26. I cannot thank you enough for the blog post. Awesome.

 27. Great, thanks for sharing this blog article.Really thank you! Really Cool.

 28. I truly appreciate this article. Really Great.

 29. Enjoyed every bit of your article.Much thanks again. Really Cool.

 30. Very informative article post.Much thanks again. Cool.

 31. Thanks again for the blog post.Really looking forward to read more. Will read on…

 32. Hey, thanks for the article.Thanks Again. Really Cool.

 33. Appreciate you sharing, great blog. Much obliged.

 34. Wow, great article post.Really looking forward to read more. Really Cool.

 35. wow, awesome blog article.Much thanks again. Really Cool.

 36. I really liked your blog.Really thank you! Will read on…

 37. Looking forward to reading more. Great article post.Really thank you! Great.

 38. Thank you for your article post.Much thanks again. Awesome.

 39. Thanks for sharing, this is a fantastic article post. Great.

 40. Hey, thanks for the article.Really looking forward to read more. Awesome.

 41. Im grateful for the blog. Cool.

 42. I really enjoy the blog.Thanks Again. Want more.

 43. Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Really thank you! Much obliged.

 44. Awesome blog post.Really looking forward to read more. Much obliged.

 45. Wow, great blog article.Much thanks again. Will read on…

 46. Major thanks for the article post.Really thank you! Awesome.

 47. clit says: Svara

  Really informative article.Thanks Again.

 48. Carpet Cleaning Springfield IL 1101 Kingshighway Springfield, IL 62702 +1 217-441-2563

 49. Great, thanks for sharing this article post.Really looking forward to read more. Want more.

 50. I really like and appreciate your article.Thanks Again. Really Cool.

 51. Thanks so much for the blog.Much thanks again. Awesome.

 52. I cannot thank you enough for the post.Really thank you! Really Great.

 53. Thanks so much for the article.Really looking forward to read more. Fantastic.

 54. Im obliged for the article post. Fantastic.

Kommentera