Jag är evigt tacksam

Alltså wow. Jag är en av de tre som gick vidare till andra omröstningen i Galan 2016 för kategorin Årets mode- & skönhetsblogg! Hur ska jag kunna tacka er? Ni är så otroligt underbara som har röstat på mig och tagit mig ända vägen hit! Jag kan inte ens förklara hur lycklig jag är just nu, både för att jag har nått något som jag endast kunde drömma om för ett år sedan och även det att jag har Er, de finaste läsarna och vännerna som har stöttat mig ända hit!  Jag är evigt tacksam och kan inte sluta att le!

Så om du gillar min blogg och vill se just lilla mig ta emot priset i Galan 2016 för Årets mode- & skönhetsblogg får du väldigt gärna rösta på mig HÄR! Jag vet inte vad jag skulle ta mig till ifall mitt namn ropades upp på Galan den nittonde november. Jag blir alldeles pirrig i hela kroppen av tanken!

I mina ögon är jag en värdig vinnare eftersom jag har satsat så mycket mer på min blogg det senaste året. Jag har bytt bloggstil och inriktat mig mer och mer på just mode och skönhet. Jag har en bra mix mellan mode och skönhet och försöker köra 50/50 (kategorin är ju trots allt både mode och skönhet ;D). Under Galan 2015 slog det mig att ”där vill jag också vara” då jag såg de som gick upp på scenen efter sina fina priser, så det skulle vara en dröm som skulle gå i uppfyllelse att få ta emot detta pris!

Tusen tack till alla er som röstade, och miljoner tack till er som tar er tid att rösta igen på denna omgång. Jag kan inte bli lyckligare än då jag få göra det jag älskar och bli belönad på detta sätt, ni är bäst!

 

Kommentera