Jag älskar mitt yrke!

Jag blev utexaminerad frisör nu i våras och har under hela sommaren arbetat nästan varje dag vid salongen Studios som ligger i Vasas centrum vid Rådhusgatan 21. Samma salong var jag på praktik vid under hela 2017, så helt ny salong är det ju inte!

Men det jag ville komma fram till är att jag nu kan säga handen över hjärtat att jag faktiskt älskar mitt yrkesval och det känns som att jag har hittat rätt. Jag märker själv hur otroligt mycket jag har utvecklats endast under bara denna sommar och jag hoppas att jag kommer utvecklas ännu mer i framtiden!

Så med det sagt tänkte jag även dela med mig av lite av mina senaste arbeten som jag har fångat på bild. Jag är inte lika bra längre som förr att ta före och efterbilder, men då jag väl gör det brukar jag lägga upp dom på min hårinstagram @henriettashair , så om du är intresserad av att se mer hårbilder får du gärna kika in och följa mig där!

Alltid lika kul att göra sina vänners hår! Min vän Emilia har gått hos mig nu några gånger och det är alltid kul med återkommande kunder då man redan vet vad man ska göra. Då vi började projektet mot ett ljusare hår hade hon brunt hår. Då lade vi en balayagefärg i skolan som vi med tiden har ”lyft upp” men nu får det gärna bli helljust och kallt!

Tyvärr ingen före bild här, men hon hade ett ganska ljust hår och ville ha en mörkare helhet så vi lade på en rotfärg och slingade med en hel del mörkare slingor i längderna. Både jag och kunden blev riktigt nöjda med resultatet!

Här lade vi en kall, lite mörkare rotfärg i bottnen och mörka och kalla slingor vid överdelen av håret. Till sist nyanserade vi håret riktigt kallt vid tvättstället. Detta måste nog vara det kallaste håret jag har gjort någonsin och jag ääälskar det!

Slingor i roten för att få bort utväxten och sedan på med en kallare toning i hela håret för att få det mer jämnt och en klippning på det. Voilá så har du ett fräscht, blondt hår!

 

Om du är intresserad av att komma till mig går det att boka tid enkelt via nätet HÄR eller så kan du ta kontakt direkt med mig så hittar vi en tid till dig! Jag har fortfarande -30% välkomstrabatt på mina tjänster, så passa på!

 

4 Comment

  1. Åh du är så himla duktig!! Skulle lätt låta dig fixa mitt hår 🙂

    1. Men ååh tack, vad kul att höra! 🙂

  2. Sanna says: Svara

    Vad kul att du är nöjd med ditt yrkesval! 🙂 Tänkte bara komma med lite konstruktiv kritik, om det är okej! Gillar inte riktigt funktionen då man måste klicka sig vidare på tidigare inlägg, tycker det är bättre om man bara får läsa inläggen ett efter ett än att vara tvungen att klicka sig vidare om man vill läsa, men det är ju bara en smaksak! 🙂 Kram

    1. Ja, det känns riktigt bra! Jo men absolut! 🙂 Det är någon funktion med detta tema som jag inte har kommit underfund med hur man får bort, men jag jobbar på att försöka fixa ett helt nytt tema hit, vet hur störande det är, haha! Tack för din kommentar, kram! 🙂

Kommentera