iSecrets SKAM kollektion

Inlägget är i samarbete med iSecrets.

I väntan på den fjärde säsongen av SKAM serien (som för övrigt jag inte tror någon har missat?) fick jag i samarbete med iSecrets hem tre saker från deras SKAM kollektion, en tröja, ett skal och en gympapåse.

På tröjan står det citatet ”Slutt å gå rundt som en jævla klisje” som Noora sa till William, och jag älskar Noora och William så tyckte att det trycket var riktigt passligt. Och denna tröja är nog en av de absolut skönaste som jag äger. Blev helt chockerad över hur skön den var när jag tog på den för första gången! Dessutom är den väldigt snygg och har bra passform, kan starkt rekommendera dessa tröjor och de finns ju i hur många olika tryck som helst!

Även detta skal med skydd även framtill är ju både snyggt och bra då det skyddar hela telefonen! Så bra med den lilla ”luckan” så man kan se tiden utan att öppna skalet helt och hållet.

En gympapåse var jag verkligen i behov av då jag inte har någon väska att ha mina träningskläder och skor i när jag far till gymmet, så tyckte det var roligt att ha trycket ”Drittsekk” på påsen då det säkerligen är det ordet som har fastnat mest på folks hjärnor efter SKAM hysterin?

Jag är verkligen nöjd med precis allt, speciellt tröjan! Om du vill beställa något har jag en rabattkod till er som ni får 20% rabatt med på hela hemsidan! Skriv in bara koden ”henrietta20′ i rabattkodfältet för att aktivera koden! Koden gäller tills 17 april.

11 Comment

 1. Ååh så snyggt och stilrent alltihopa! 😀

  1. Ja, eller hur! 🙂

 2. Bella says: Svara

  Älskar den grå tröjan!

  1. Jag med! Den är nog min favorit 🙂

 3. Men snyggt! älskar serien och allt som hör till tror jag haha!

  1. Haha samma här! Äälskar skam!

 4. Så himla snygga! Jag gillar nog mobilskalet allra mest 🙂

  1. Ja, eller hur! Ja det var verkligen fint!

 5. har likadan grå hoodie, så fin! 😀

  1. Ja, visst är den!

 6. I am not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend a while finding out more or figuring out more. Thank you for magnificent information I used to be in search of this info for my mission.

Kommentera