Inlagd på sjukhus…

Som ni läser från rubriken ovan har jag alltså blivit inlagd på sjukhus förra veckan. Jag har alltså en inflammerad njure som behövde akut behandling, och jag berättar om hela storyn i en video på Youtube. Det blir så långt att skriva ett helt separat inlägg om detta, så jag tänkte att det är mycket lättare att spela in det som en video. Som ni säkert förstår är även detta förklaringen till varför det har ekat tomt på alla mina sociala medier i över en vecka.

Gilla gärna videon om du orkade se hela till slut!♡

Klicka HÄR för att komma till videon!

5 Comment

  1. Jenni says: Svara

    Usch vad hemskt… Hoppas du blir frisk snabbt! 🙂
    Så konstigt att de inte tog dig seriöst när du sa att du hade ont i njuren, när jag hade urinvägsinfektion nån månad sen var alla läkare och sjukskötare jag var till här i Vasa väldigt noggranna med att fråga ifall jag hade ont i ryggen osv. Störande när de inte tar sina patienter seriöst…

  2. Jarina says: Svara

    Shit så skrämmande! Så typiskt läkarna också att int förstå genast att nånting e fel, men tur att du fick vård sen till sist i alla fall! Hoppas du blir frisk nu 🙂

  3. Åh!!! Hoppas att du mår bättre nu och att du är på bättringsvägen! Stora kramar till dig!

  4. Fyyy vilken obehaglig historia!

Kommentera