Idag åker vi!

Nu pussar jag hejdå på denna lilla sötnosen och beger mig mot Åbo! Minns ni att jag för några veckor sedan berättade om att vi hade bokat en resa till Stockholm? Idag är dagen som vi åker! Det blev några sista minuten ändringar och istället för mamma så kommer vår vän Juulia med. Så tråkigt då jag hade sett så fram emot det men det kommer bli en riktigt bra resa ändå känner jag!

Så imorgon tidigt på morgonen stiger vi av båten i Stockholms hamn och är redo för två hela dagar i en av mina favoritstäder. Shopping, hotellfrukost, svenska folket, äventyr och allt annat härligt som finns i Stockholm! Åh vad jag har längtat efter detta!

9 Comment

 1. Amanda says: Svara

  Åh vad roligt!! 😀

 2. sandra says: Svara

  vad kul!

 3. Celine says: Svara

  Ha det så mysigt nu!

 4. Vad roligt och ha det så himla kul! 😀 Kramis

 5. Zyllah says: Svara

  Vilka fina bilder på en fantastiskt fin hund. Hundbilder är helt underbara. <3

 6. Så kul! Hoppas ni får en spännande resa! 🙂

 7. Vilken söt vove! Och hoppas ni får kul i Stockholm 😀

 8. vad roligt! så söt vovve 🙂

 9. Mysiga bilder! Ha så kul!

Kommentera