I love pink!

 

Inlägget innehåller adlinks.

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7.

Färgen rosa är något man har börjat se en hel del av i butikerna nu under hösten. Jag har inte ägt ett rosa plagg tidigare för jag har varit rädd för att man ser så ”liten och flickig” ut i rosa då man har blont hår. Men nu älskar jag färgen rosa på kläder! Jag brukar även rätt så ofta ha rosa nyanser på läpparna då jag tycker att det passar mig, så varför inte matcha det med en härlig rosa tröja?

I kollaget ovan finns en hel del härliga rosa övredelar. Jag gillar speciellt mycket nummer 3, 5 och 7. Jag har snöat in mig lite på markering i midjan, så jag kommer säkerligen skaffa mig något sådant plagg denna höst!

Jag fick dessutom precis hem ett par härliga ljusrosa slip-on skor från Zalando som jag hade beställt som jag är såå kär i! Jag ska visa upp dom i en outfit här på bloggen snart så får ni också se!

 

 

2 Comment

  1. Visst är det kul att förra årets färg äntligen har kommit fram i modet 🙂 Ljusrosa är ju så himla snyggt.
    Ha en grym kväll

    1. Ja visst är det! Så fräsch färg 🙂 Kram!

Kommentera