Hur firar jag julen i år?

Hur kommer du att fira julafton i år? Som bäst kokar gröten i kastrullen och inom några timmar på eftermiddagen äter vi julmat. Därefter öppnar vi julklapparna hos mamma och kvällen spenderar jag hos Williams familj. Där blir det också julmat och öppning av paket!

Vilken är din favorit julsång? Matt Terrys vinnarlåt ”When Christmas Comes Around” är riktigt fin. Sedan gillar jag nästan alla Michael Bublés låtar!

Brukar du handla julklappar i god tid eller i sista minuten? Jag har nog aldrig varit ute så sent som jag är i år. Men jag skyller det på att under de senaste veckorna har jag haft så långa dagar 7 dagar i veckan så jag har inte haft tid eller ork för att tänka ut julklappar!

Vad är din favorit på julbordet? Här säger väl de flesta julskinkan, men för mig är det solklart potatislådan. Min egengjorda laxröra är också to die for!

Nämn en sak som finns på din önskelista i år. Ett underklädes set från Calvin Klein. En tomtenisse har viskat till mig att jag får detta i julklapp så jag är så tacksam och glad!

Vilken är din favorit julfilm? I år kollade jag för första gången Love Actually som var ganska mysig, men jag fick faktiskt ingen julstämning av den. Däremot får jag julstämning av filmen Elf!

Hur firar du julen?

7 Comment

 1. Kul inlägg! Själv firade jag jul hemma hos min mormor och morfar!

 2. Zyllah says: Svara

  Vilket annorlunda sätt att berätta om sin julafton. Det jag älskar mest på julbordet är nog faktiskt julskinkan, den är ju så himla god. Jag hoppas du fick ditt underklädessätt och hade en underbar jul. <3

 3. Celine says: Svara

  Hoppas du fick en mysig dag! 🙂

 4. så härliga bilder!

 5. Amanda says: Svara

  Gud så härliga bilder! Och vad mysigt det lät 🙂 I år firade vi jul med bara familjen + morfar hemma hos oss 🙂

 6. Vad mysigt du har haft det och jättefina bilder! 😀 Kramis

 7. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this blog with my Facebook group. Chat soon!

Kommentera