Hemligheten till ett positivare liv

New year, new me… Vad man nu än menar med det! Själv tror jag inte på att man vips kan förändras till en ny person när året byts, man kan ju bestämma sig för att ändras vilken dag som helst av alla 365 dagar på året! Jag själv vet att mitt liv förändrades när jag kom i kontakt med attraktionslagen och nu lever jag ett mycket mer positivare liv och har förklaringar till varför vissa saker och ting i livet händer!

Jag har tidigare berättat om denna bok, The Secret, i bloggen, men nu när jag har läst den kan jag rekommendera den ännu mer! Det är som om man sitter med hakan i knät i vissa kapitel då allting verkar så overkligt, och tro mig, alla vänner jag har försökt förklara om attraktionslagen till tror bara att det är hokus pokus, men om man ger det en chans kommer man inte ångra sig!

Jag har läst boken på engelska då jag tyckte att det var bättre att läsa den på orginalspråket. Efter varje kapitel summeras kapitlet och på bilden ovan står det en liten summering om hur atttraktionslagen är och hur den funkar. Kort fattat är det att man attraherar det man tänker, om man tänker negativa tankar kommer snart allt i ens liv vara negativt, men om man ser allting positivt så kommer allt i ens liv vara positivt.

Det finns olika historier där personer har attraherat otaliga mängder pengar till sig, sitt drömhus, drömjobbet, drömpartnern, drömresan… Ja, i princip vad som helst!

Jag rekommenderar verkligen att beställa hem denna boken om du är intresserad av att förstå mer om attraktionslagen, annars finns det även en dokumentär (som dock sägs vara sämre än boken), mycket info på Google, avsitt 25. Attraktionslagen i podcasten Måndagspepp och många olika videos på Youtube! Ge det en chans, du har inget att förlora!

24 Comment

 1. Zyllah says: Svara

  Det låter sannerligen intressant, kanske något man ska kolla in… <3

  1. Ja verkligen! Det är så sjukt intressant 🙂

 2. Vilket bra tips och kul att du delar med dig! 😀 Kramis

  1. Vad kul att du tyckte det! Kram

 3. Carro says: Svara

  Vilken rolig bok! 🙂

  1. Jaa, den är så intressant 🙂

 4. Tack för tipset!!

  1. Vad kul att det uppskattades! 🙂

 5. Såå bra skrivit!

  1. Åh tack så mycket! 🙂

 6. Har verkligen funderat såå länge på att köpa den, men har inte haft tillräckligt med tid för att läsa den. Kanske blir perfekt till resan =)

  1. Ja, absolut! Jag läste också denna under Spanien resan i somras, perfekt läsning i solstolen eller när och var som helst då man har lite extra tid över!

 7. Tarn says: Svara

  Åh vilken bra tips! Blir sugen på att läsa boken nu 🙂

  1. Vad kul att du tyckte det! Det borde du göra, den är så givande!

 8. Amanda says: Svara

  Vilken härlig bok! 🙂

  1. Ja, verkligen! 🙂

 9. Emilia says: Svara

  Vill verkligen läsa den boken! <3

  1. Då borde du göra det! Den är verkligen superbra!

 10. jag älskar den där boken 😀

  1. Åh vad kul att höra, jag med!

 11. Vill jättegärna läsa den!

  1. Du borde verkligen göra det! Den är såå bra!

 12. Spännande läsning!

  1. Jaa, verkligen!

Kommentera