Heel heaven

Inlägget innehåller adlinks.

Jag har pysslat ihop ett litet inlägg om olika typers klackar till olika tillfällen. Klackar med snöringar, lägre klackar och lite varmare klackar nu till vintern. När jag valde ut klackarna konstaterade jag att det finns inte ett enda par som jag inte kunde tänka mig äga, om jag själv fick välja skulle alla få flytta hem till mig!

Länkarna till klackarna börjar med nummer ett som är högst upp (klockan 12) och så fortsätter länkarna klockvist runt cirkeln!

 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR

Jag älskar klackar med olika detaljer, speciellt såna med olika typers snöringar! Det piffar upp vilken sko som helst och håller även foten stadigt på plats. Jag fullkomligt älskar den vita skon på bilden, helt i min smak! Jag har dessutom spanat in ett par liknande i beige och känner verkligen att jag vill ha dom, men har ett litet köpstopp efter all Black Friday shopping!

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR

Om man är som jag och inte alltid väljer de höga klackarna då de är så besvärliga att gå i så kan man välja ett lägre alternativ! Jag köpte ett par låga klackar till studenten & examen, de högst upp på bilden fast i vitt! De är verkligen superbekväma att gå i och jag kommer kunna ha på dom hela dagen och natten utan problem, perfekt ju!

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR

Nu under vinterhalvåret kanske man vill ha på sig klackar också om man vistas en del utomhus, då är ett par ”boots” med klack ett bra alternativ! I bilden ovan finns det klackar med bred klack, smalare klack, lite lägre modell, detaljer med öppningar och olika andra detaljer såsom snöringar eller dragkedja. Supersmart och även supersnyggt!

Vilken typ av klackar gillar du mest?

Follow my blog with Bloglovin

Kommentera