Gerard Cosmetics liquid lipstick

Nu börjar det vara ett tag sedan jag köpte mitt liquid lipstick från Gerard Cosmetics och nu tänkte jag även skriva om det här på bloggen! Jag har ett i färgen ”serenity” och till en början gillade jag inte alls färgen då jag tyckte att den var lite för mycket, men nu älskar jag den! Jag tycker att den färgen klär mig så bra både till vardags och till fest.

Hållbarheten på detta liquid lipstick är faktiskt riktigt bra. Efter att man har ätit får man bättra lite på läppstiftet så klart, men fastän man lägger ett till lager är det inget problem med att det skulle smula, gå sönder eller liknande. Jag konstaterade efter ca. 10 timmar, två måltider och allmänt torra läppar på vintern är hållbarheten faktiskt riktigt bra då det hölls på under hela dagen. Man fick dessutom gnugga lite extra för att få bort läppstiftet i slutet av dagen.

Priset på dessa liquid lipsticks går runt 14 euro vilket är ett rimligt pris för en bra läpprodukt. Dessutom finns det väldigt många färger att välja mellan, då jag köpte mitt för ett drygt år sedan fanns det ungefär tio olika nyanser. Stort plus i kanten även att Gerard Cosmetics är cruelty free, alltså testar de inte på djur!

 

P.S. Vad kul att det är så många som har deltagit i Bette Box utlottningen! Jag väljer att inte publicera kommentarerna före utlottningen sker så blir det så rättvist som möjligt! 

14 Comment

 1. fint!

  1. Åh tack 🙂

 2. Såå fint och passade dig grymt bra! 🙂 Kram

  1. Tack finaste du! kram

 3. Amanda says: Svara

  Åh vad snyggt!! 🙂

  1. Tack så mycket! 🙂

 4. fin färg!

  1. Ja, eller hur! 🙂

 5. Såå fin färg!!

  1. Ja visst är det! 🙂

 6. Beställde du direkt från deras egna hemsida eller? 🙂

  1. Nej detta är beställt via BeautyBay! 🙂

 7. I just want to say I’m very new to blogging and site-building and absolutely savored your page. Very likely I’m planning to bookmark your site . You actually come with perfect articles and reviews. Bless you for revealing your blog.

 8. I’ve been surfing on-line greater than 3 hours lately, but I by no means discovered any interesting article like yours. It is lovely price sufficient for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made just right content material as you did, the web can be a lot more helpful than ever before.

Kommentera