Fem saker jag är tacksam över idag

1. Att William klarade sig lindrigt från krocken han var med om förra veckan. Detta är jag nog mest tacksam över idag och har varit det ända sedan han krockade. Han klarade sig utan större skador men bilen tog stryk. Jag körde med min bil bakom honom då en bil körde in i honom, och ni har ingen aning vilken panik jag greps av då jag såg krocken, sån tur att han kom ut relativt oskadad ur bilen! 

2. Nomineringarna i Galan 2016. Att höra av så många både här på bloggen och av vänner och bekanta att ni har nominerat mig till Galan 2016 gör mig alldeles varm i kroppen.  Jag fann mig själv med tårar i ögonen igår när jag insåg hur många som faktiskt tror på lilla mig och bloggen, vet inte hur jag ska tacka er! 

3. Det är fredag! Idag ska vi fira med bästa Mc-gänget vår egna lilla halloween fest och jag är såååhäär taggad! Har så länge sett fram emot detta!

4. Valet att byta bloggportal. Jag har kunnat växa, utvecklas och synas på helt andra sätt här på VIONE än vad jag tidigare kunde! Jag är så glad att jag tog modet och gjorde beslutet att byta portal!

5. Att jag är frisk. Detta låter kanske väldigt konstigt, men jag är så glad över att jag inte har blivit smittad av förkylning eller annan typ av sjukdom som sprids den här tiden på året. Det känns som att varannan person är sjuk på ett eller annat sätt, men själv har jag inte varit sjuk på länge!

 

Kommentera