Fem bilder den femte

Idag tänkte jag köra på en ny sak, att fota fem bilder under dagens gång nu då det ändå är den femte april! Så här har ni en del av min dag i fem bilder!

Jag började morgonen med en liten sovmorgon till klockan 10 då jag började först 11. Så skönt att få dra sig i sängen lite extra! Dessutom har min hjärna börjat vakna av sig själv cirka klockan 9 varje morgon, så låg ju lite extra och bara hade det skönt i morse!

Klockan 11 kom min kund till Studios och hon ville ha en förändring. Sagt och gjort blev det några decimeter kortare och även ljusare och kallare! Båda två var otroligt nöjda med resultatet vilket alltid är superkul!

Före det var dags att bege sig hemåt för dagen var jag en sväng via lägenheten för att riva lite tapeter. Det var inte meningen att vi skulle byta tapeterna i vardagsrummet men oturligt nog borrade vi igenom väggen i badrummet till vardagsrummet, så vi har inte så mycket andra val än att börja riva allt nu!

När jag kom hem möttes jag av mina nya Nike skor som äntligen hade kommit efter en massa strul med Zalando. Mer om det och bilder av skorna inom kort!

Sedan var det dags att öppna resväskan och börja packa inför Spanien! Vi åker ju på torsdag nästa vecka, så nu börjar det verkligen närma sig. Åh vad skönt det ska bli att få lite sol!

 

Så det var min dag i fem bilder, hur var din dag?

18 Comment

 1. Åååh väntar med spänning på att se lägenheten när den är klar! 😍😍 😀

  1. Jaa, är så taggad på att få visa den sedan!!

 2. Kul inlägg och vad härligt att ni ska resa till Spanien! <3 Kramis

  1. Vad kul att du tyckte det! Ja verkligen! Kram <3

 3. Väldigt bra inlägg tycker jag 🙂 Lagom många bilder men ger ändå en inblick i din vardag 🙂 Min dag var också bra men inte så händelserik. Sådana dagar kan dock också vara sköna ibland 🙂

  1. Åh vad kul respons, tack för det! 🙂 Vad kul att höra, skönt det ibland ju! 🙂 Kram

 4. Åh vad kul att få se din dag i bilder!

  1. Vad kul att du tyckte det! 🙂

 5. MALIN says: Svara

  Vilka härliga bilder 🙂 Mysigt med Spanien! Kram

  1. Åh tack! Ja verkligen 🙂 Kram!

 6. Gud va fint hennes hår blev 😀 Bra jobbat!

  1. Tusen tack, vad glad jag blir! 🙂

 7. himla gott! 🙂 Kram

 8. Josse says: Svara

  Kul att se! Ska förbi frisören imorgon jag med 🙂

  1. Vad kul att du tyckte det! Åh vad spännande 🙂

 9. Ååå va härlig klippning 😀 Kul att se bilder från resan sen 🙂

  1. Tack, kul att du tyckte det! Jaa, det kommer en heeel del känner jag på mig! 😀

 10. Definitely believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

Kommentera