Favoritmusik just nu

Det är länge sedan sist som jag delade med mig av mina favoritlåtar och jag tänkte att det var dags igen då jag har några riktigt bra tips till er och även med såna låtar som kanske inte alla har hört(?). Jag har kanske lite mer annorlunda musiksmak än många av mina vänner då jag verkligen älskar och lever för house/edm musik! Största favoriten just nu är Nobody, jag blir så glad när jag hör på den! Även Shed A Light som nyligen släpptes är riktigt bra.

En sak som även handlar om musik och faktiskt en av låtarna är att jag beställde igår biljetter till Matomas ”Party at your place” spelning i Helsingfors i mars! Jag kan inte fatta att jag av en slump läste att han kommer till Finland, och nu har även jag biljetter dit och jag SKA dit fastän det är mitt i veckan och jag har ingen aning hur mitt liv ser ut just då. Låten All Night ovan är ju en av hans nyaste och den är så bra! Jag ser så fram emot detta!

Vilken låt är din favoritlåt just nu?

27 Comment

 1. The Vamps <3

  1. Jaa, den låten är såå bra!

 2. Kul att du delar med dig och jag har många favoriter just nu 😀 Kramis

  1. Vad kul att du gillade det! 🙂

 3. A M says: Svara

  Jag älskar move your body!!
  sv; Visst är dem! 😀

  1. Jag med!

 4. sandra says: Svara

  nice!

  1. Ja! 🙂

 5. Himla kul att få se dina favoriter, gjorde nyligen ett inlägg med mina favoriter just nu ifall du vill kika 🙂

  1. Vad kul att du tyckte det! Det ska jag kolla in!

 6. Carro says: Svara

  Härligt med lite musiktips 🙂

  1. Åh vad kul att höra 🙂

 7. Bra tips ! 😀

  1. Åh tack!

 8. Har inte hört någon av dessa faktiskt xD

  1. Jag visste att det skulle hända att någon inte hade hört någon av dessa, haha! 😀

 9. Tilda says: Svara

  Jätteroligt att få se dina favoriter! <3

  1. Åh vad kul att höra! <3

 10. Åh vilka grymma låtar!! 🙂

  1. Vad kul att du tyckte det!!

 11. bra låttips 🙂

  1. Åh tack! 🙂

 12. Elsa says: Svara

  Så bra låtar! 🙂

  1. Vad kul att du tyckte det! 🙂

 13. Tarn says: Svara

  Konstigt nog så har jag ingen favoritlår just nu :/

 14. Åh vad tråkigt, hoppas du hittar någon favorit snart! 🙂

 15. Wow! Thank you! I permanently wanted to write on my site something like that. Can I implement a part of your post to my website?

Kommentera