Favoritmusik just nu

Det är länge sedan sist som jag delade med mig av mina favoritlåtar och jag tänkte att det var dags igen då jag har några riktigt bra tips till er och även med såna låtar som kanske inte alla har hört(?). Jag har kanske lite mer annorlunda musiksmak än många av mina vänner då jag verkligen älskar och lever för house/edm musik! Största favoriten just nu är Nobody, jag blir så glad när jag hör på den! Även Shed A Light som nyligen släpptes är riktigt bra.

En sak som även handlar om musik och faktiskt en av låtarna är att jag beställde igår biljetter till Matomas ”Party at your place” spelning i Helsingfors i mars! Jag kan inte fatta att jag av en slump läste att han kommer till Finland, och nu har även jag biljetter dit och jag SKA dit fastän det är mitt i veckan och jag har ingen aning hur mitt liv ser ut just då. Låten All Night ovan är ju en av hans nyaste och den är så bra! Jag ser så fram emot detta!

Vilken låt är din favoritlåt just nu?

37 Comment

 1. The Vamps <3

  1. Jaa, den låten är såå bra!

 2. Kul att du delar med dig och jag har många favoriter just nu 😀 Kramis

  1. Vad kul att du gillade det! 🙂

 3. A M says: Svara

  Jag älskar move your body!!
  sv; Visst är dem! 😀

  1. Jag med!

 4. sandra says: Svara

  nice!

  1. Ja! 🙂

 5. Himla kul att få se dina favoriter, gjorde nyligen ett inlägg med mina favoriter just nu ifall du vill kika 🙂

  1. Vad kul att du tyckte det! Det ska jag kolla in!

 6. Carro says: Svara

  Härligt med lite musiktips 🙂

  1. Åh vad kul att höra 🙂

 7. Bra tips ! 😀

  1. Åh tack!

 8. Har inte hört någon av dessa faktiskt xD

  1. Jag visste att det skulle hända att någon inte hade hört någon av dessa, haha! 😀

 9. Tilda says: Svara

  Jätteroligt att få se dina favoriter! <3

  1. Åh vad kul att höra! <3

 10. Åh vilka grymma låtar!! 🙂

  1. Vad kul att du tyckte det!!

 11. bra låttips 🙂

  1. Åh tack! 🙂

 12. Elsa says: Svara

  Så bra låtar! 🙂

  1. Vad kul att du tyckte det! 🙂

 13. Tarn says: Svara

  Konstigt nog så har jag ingen favoritlår just nu :/

 14. Åh vad tråkigt, hoppas du hittar någon favorit snart! 🙂

 15. Wow! Thank you! I permanently wanted to write on my site something like that. Can I implement a part of your post to my website?

 16. Favoritmusik just nu – Henriettas blogg
  [url=http://www.g05y946a7r48s5q64m24pqdgsv0a4vj0s.org/]udzbrfmelpe[/url]
  adzbrfmelpe
  dzbrfmelpe http://www.g05y946a7r48s5q64m24pqdgsv0a4vj0s.org/

 17. ”I don’t think eastern conference finals will be a long war, knight’s strength is too strong. The celtics nobody with lebron, they even Owen this level of star all have no, they are really no one can stop the knight.
  rose 8

 18. One more thing. In my opinion that there are numerous travel insurance internet sites of respectable companies that allow you enter a trip details and acquire you the quotations. You can also purchase your international travel cover policy on-line by using your credit card. All you need to do should be to enter your own travel specifics and you can be aware of the plans side-by-side. You only need to find the system that suits your financial allowance and needs then use your bank credit card to buy that. Travel insurance on the web is a good way to take a look for a reputable company for international travel cover. Thanks for discussing your ideas.
  lebron shoes

 19. The NBA playoffs now for today, have determined the warriors in the western conference and will compete for a spot in the finals quota, knight still don’t know who his opponent was.However, even in the face of the celtics or the wizards, presumably knight will be
  nike kyrie 4

 20. Recently, the Fansided to knight main rotation player in the first two rounds of the playoffs, the performance of the Owen only C +, love there is only a B.
  nike air vapormax flyknit

 21. I have read several excellent stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how so much effort you place to create this type of magnificent informative web site.

 22. I appreciate you sharing this article post.Really looking forward to read more. Great.

 23. Fantastic article.Really thank you!

 24. I cannot thank you enough for the blog post.Thanks Again. Fantastic.

 25. A round of applause for your post.Really thank you! Keep writing.

Kommentera