Faux fur balls

Dessa två söta accessoarer kom hem till mig i posten för inte så länge sedan! Jag har alltså beställt dessa fejk pälsbollarna från Aliexpress att ha som en liten accessoar till t.ex. att hänga vid väskan som på bilden nedan! Dessa var ju lite populärare för ett tag sedan, men jag har så länge velat ha en sådan så det var på tiden att äntligen beställa hem!

Den vita bollen passade jättefint med min beigea väska från H&M. Även det att båda kedjorna går i guld är ju helt perfekt, det ser ju ut som att det är meningen att de ska vara tillsammans!

Jag valde även att ta bollarna med en liten pärla på som extra detalj. Om du vill köpa själv en eller flera bollar finns de att beställas HÄR för endast 1 euro just nu! Helt sjukt hur billigt man får allt från Aliexpress! Dock tar ju frakten sin tid, men jag upplever att frakten är dubbelt snabbare från Aliexpress än från eBay, plus att allting är en aning billigare på Aliexpress.

1 Comment

  1. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website :).

Kommentera