Smink från .färg

Inlägget är i samarbete med .färg

I samarbete med .Färg har jag fått hem lite sminkprodukter att testa, och nu har jag testat allt och kan berätta lite vad jag tyckte om produkterna!

Först ut: ett contour kit. Tre ljusa färger varav en är ett vanligt vitt setting puder, en highlighter med skimmer i och en i lite gulare ton. I kitet finns även en bronzer, en contourfärg och ett rouge. Detta passar väldigt bra nu på vintern/våren då man är lite extra blek då contour färgen passar perfekt till min hudton just nu. Samma sak gäller rouget som är i en härlig ljusrosa färg.

Här ser du swatches på contourkitet. Man kan lätt arbeta upp färgerna till riktigt intensiva, men om man är försiktig med handen då man tar produkten på penseln så får man lite mindre och ett mycket naturligare resultat. Dessa är väldigt krämiga och lätta att blanda ut vilket är superviktigt för mig då det annars ser lätt fläckigt ut.

I paketet fanns även en härlig ögonskugga och läppenna. Jag äger inte så många läppennor, men jag har märkt på senaste tiden hur stor skillnad läppennor verkligen gör. Läppstiftet/läppglanset hålls sååå mycket längre på utan att se fult ut om man har en bra bas under. I detta fall är läppennan den perfekta basen!

Färgen på läppennan är en underbar nude färg som man skulle kunna använda under ett genomskinligt/väldigt lätt färgat läppglans över för att låta färgen synas. Singelögonskuggan har otroligt pigment och skimrar så härligt i en lite champagne-aktig färg. Jag har använt denna överlägset mest av alla produkter hittills!

Slutligen så gillar jag verkligen förpackningarna, speciellt contour kitet då det har så härliga färger. Priserna på produkterna är även i en rimlig prisklass vilket alltid är positivt.

Med koden ”LOVEFARG” får du -25% på hela makeupsortimentet hos www.fargcollection.com

Har du testat på produkter från .färg tidigare?

 

 

16 Comment

 1. Åh vad fint det var!! 🙂

  1. Ja, visst är det! 🙂

 2. Vad roligt att du verkar tycka om dem 🙂 Har aldrig hört talas om märket förut faktiskt så detta var första gången ^^,

  1. Ja, det var verkligen bra! Men vad kul att du fick upp ögonen för dom nu i så fall! 🙂

 3. Men så mycket härligt, kul att du tyckte om det också!

  1. Ja, eller hur! Ja Absolut! 🙂

 4. MALIN says: Svara

  Deras produkter är så bra 🙂 Kram

  1. Ja, visst är de! Kram

 5. har använt massor av produkter därifrån precis innan jul då jag läste en kurs med makeup 🙂 kram

  1. Åh vad kul det lät! Kram

 6. Jag vill så prova på Färgs produkter! De verkar så himla fina!

  1. Det ska du göra om du får chansen, de är verkligen bra och krämiga! 🙂

 7. Jag har inte testat men hört mycket bra om dom 😀

  1. Jag hade också hört så mycket bra om dom före jag själv testade! 🙂

 8. vad fina! aldrig testat 🙂

  1. Ja, eller hur! 🙂

Kommentera