Examens outfit sneak peek

Nu är examensveckan äntligen här och jag känner mig så redo och peppad inför detta! Mycket roligt händer denna vecka för att förbereda examensdagarna och examensfesten. Imorgon blir det ollistisdag med klassen, på onsdag färgar vi hår och fixar shellac på varandra i skolan, torsdag är det genrep och förberedande av maten och fredag och lördag är det examensdags!

Här ovan ser ni även en liten sneak peek på hur jag hade tänkt se ut under fredag och lördag i klädväg. Jag funderade ju först på att ha en outfit till fredag (frisörsexamen) och en annan outfit till lördag (studentexamen och fest) men till slut blev det ändå samma. Vad jag ska ha på mig då vi far ut och festar på kvällen är ännu lite oklart, men säkert hittar jag ändå något fint i min garderob! 🙂

Välkommen på frisör- och studentexamensfest till skolhusgatan 62 A kl 13-17 om du befinner dig i Vasa och vill komma förbi och säga grattis och skåla lite med skumppa! 🙂

10 Comment

 1. Din examensoutfit ser jättefin ut! 😀

  1. Åh tack! 🙂

 2. Såå spännande!!

  1. Jaa, verkligen!

 3. Alice says: Svara

  Det ser superfint ut!

  1. Åh tack 🙂

 4. Grattis Henrietta🎉🥂, din klänning ser riktig fin ut 😍😍😘

  1. Tack Daniella! Tusen tack! <3

 5. Celine says: Svara

  Är så så taggad!

 6. Dead indited written content, appreciate it for information. ”The earth was made round so we would not see too far down the road.” by Karen Blixen.

Kommentera