Essence liquid ink eyeliner

Jag hade inga höga förväntningar då jag köpte denna eyeliner från essence snabbt då jag behövde en ny eyeliner. Det visade sig att den faktiskt inte alls var dålig trots det otroligt billiga priset!

Liquid ink waterproof eyeliner från essence är en flytande eyeliner som sägs vara vattenfast, men det sistnämnda kan jag inte hålla med om men det stör inte mig alls! Den hålls ändå på hela dagen hur bra som helst och är lätt att få bort med bara vatten, perfekt enligt mig!

Men något som stör mig lite är att om man inte är försiktig då man drar ut applikatorn ur tuben/flaskan så kan det flyga eyeliner runtomkring.

I början hade jag ganska svårt att få snygga linjer med denna då jag är själv van med att använda ”penna” men efter ett tag blev det mycket enklare att applicera den. Man kan få riktigt tunna linjer om man är lätt på handen och lite tjockare linjer om man trycker på lite mer. Färgen är även väldigt svart vilket vissa eyeliners i den dyrare prisklassen tyvärr inte är.

Så för att sammanfatta det hela så kan jag rekommendera denna eyeliner om man är ute efter en budgetvariant som är lätt att tvätta bort men som ändå hålls under hela dagen utan problem. Jag skulle absolut kunna köpa denna igen då den tar slut och jag behöver en ny eyeliner snabbt!

Vad använder du för eyeliner?

17 Comment

 1. Tarn says: Svara

  Bra tips! 🙂

 2. Amanda says: Svara

  Brukar inte använda eyeliner så ofta, men kul att läsa din recension 😀

 3. Jag använder ingen eyeliner men den där verkar bra! 😀 Kramis

 4. Jag testade Essences vanliga eyeliner som inte är vattenfast, det var ett nödköp. Den var helt fin på och enkel att måla, men den trillade av i stora bitar efter ett par timmar. Rekommenderar nog inte denna i alla fall. ?

 5. Zyllah says: Svara

  Kanske något jag ska kika på. Den bästa eyelinern jag har använt var från Isadora, men jag vill inte köpa smink från Isadora så jag letar desperat efter en annan bra. <3

 6. Carro says: Svara

  Jag behöver faktiskt en ny 🙂

 7. Låter ju kanonbra 🙂

 8. Boel says: Svara

  Åh tack för tipset! Behöver en ny eyelinjer 😀

 9. Åh vilket bra tips!

 10. Tack för tipset! Använder sällan eyeliner men skulle absolut kunna få ett infall och behöva just en budgetvariant 😉 Kram

 11. Denna låter ju riktigt bra, måste ta och testa den! Själv använder jag Nyx super skinny eyeliner, har varit riktigt nöjd. Ett tips med denna typ av eyeliners, funkar i alla fall på min nyx. Nämligen då den är på väg att ta slut, dra ut ändan med en pinsett och vänd om den, o vips så ha du en helt ”ny” eyeliner:D Detta borde funka på de flesta vad jag hört.

  Ha en fin lördag<3

 12. tack 😀

 13. hello there and thank you to your info – I’ve definitely picked up anything new from right here. I did alternatively expertise a few technical issues using this site, as I skilled to reload the site many occasions previous to I may just get it to load properly. I have been wondering if your web hosting is OK? No longer that I’m complaining, but sluggish loading instances occasions will often have an effect on your placement in google and could damage your quality rating if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for much extra of your respective intriguing content. Make sure you update this once more very soon..

 14. Essence liquid ink eyeliner – Henriettas blogg
  ashbgjwhcqe
  [url=http://www.gb6vz7n5i4n826h3x3l692m36p56qvhss.org/]ushbgjwhcqe[/url]
  shbgjwhcqe http://www.gb6vz7n5i4n826h3x3l692m36p56qvhss.org/

 15. The noises and stressful the playoffs.”We are eager to match.”Owen said.Knight should first game will be on Thursday in east, and before them
  lebron soldier 10

 16. The noises and stressful the playoffs.”We are eager to match.”Owen said.Knight should first game will be on Thursday in east, and before them
  nike air vapormax

 17. Very interesting info !Perfect just what I was searching for!

Kommentera