En julklapp från mig till mig

Nu äntligen har jag skaffat mig något som jag har velat ha i hur många år som helst. Något som jag har velat fram och tillbaka om jag ska köpa eller inte under min tid som frisörstuderande. Något som jag för inte så länge sedan bestämde mig för att köpa till mig själv i julklapp. Sagt och gjort, nu är den min!

En plattång från GHD! Detta är alltså basic plattången V Gold, men eftersom att jag inte använder plattång dagligen så är det ett perfekt val för mig. Om man använder stylingverktyg varje dag rekommenderar jag Platinum plattången då den är mer gjord för det ändamålet.

Nu hoppas jag verkligen att denna inte ger upp på mig som min plattång från Björn Axén. Vilket ändå är väldigt osannolikt då dessa kan hållas upp till 20 år utan problem! Jag tror även att jag kommer orka använda denna oftare än min tidigare då styligen sker mycket snabbare med en plattång av hög kvalité, och det är exakt vad denna är.

Jag använder ju alltid i salongen denna plattång på alla kunder, och nu kan jag inte föreställa mig en vardag utan denna. Jag är så nöjd över mitt köp och denna är nog värd varenda slant jag betalade för den!

Kommentera