En julklapp från mig till mig

Nu äntligen har jag skaffat mig något som jag har velat ha i hur många år som helst. Något som jag har velat fram och tillbaka om jag ska köpa eller inte under min tid som frisörstuderande. Något som jag för inte så länge sedan bestämde mig för att köpa till mig själv i julklapp. Sagt och gjort, nu är den min!

En plattång från GHD! Detta är alltså basic plattången V Gold, men eftersom att jag inte använder plattång dagligen så är det ett perfekt val för mig. Om man använder stylingverktyg varje dag rekommenderar jag Platinum plattången då den är mer gjord för det ändamålet.

Nu hoppas jag verkligen att denna inte ger upp på mig som min plattång från Björn Axén. Vilket ändå är väldigt osannolikt då dessa kan hållas upp till 20 år utan problem! Jag tror även att jag kommer orka använda denna oftare än min tidigare då styligen sker mycket snabbare med en plattång av hög kvalité, och det är exakt vad denna är.

Jag använder ju alltid i salongen denna plattång på alla kunder, och nu kan jag inte föreställa mig en vardag utan denna. Jag är så nöjd över mitt köp och denna är nog värd varenda slant jag betalade för den!

6 Comment

 1. En julklapp från mig till mig – Henriettas blogg
  bzkvpbnjci http://www.gtzd57s97bp25r4n079rzji3hkf22788s.org/
  abzkvpbnjci
  [url=http://www.gtzd57s97bp25r4n079rzji3hkf22788s.org/]ubzkvpbnjci[/url]

 2. The NBA playoffs now for today, have determined the warriors in the western conference and will compete for a spot in the finals quota, knight still don’t know who his opponent was.However, even in the face of the celtics or the wizards, presumably knight will be
  adidas crazy explosive

 3. I always was interested in this subject and still am, thank you for putting up.
  nike huarache

 4. Recently, the Fansided to knight main rotation player in the first two rounds of the playoffs, the performance of the Owen only C +, love there is only a B.
  adidas zx flux

 5. The NBA playoffs now for today, have determined the warriors in the western conference and will compete for a spot in the finals quota, knight still don’t know who his opponent was.However, even in the face of the celtics or the wizards, presumably knight will be
  nb shoes

 6. Yesterday, the wall on the right side 45 live a miserable life in the three points must win.The shooting location is Owen puts up the location of the many times.Today was asked Owen saw wall dead there is what feeling
  lebron soldier 11

Kommentera