En examenspresent till mig själv

En sak som jag har drömt om så länge som jag kan minnas är en Macbook dator. Ändå har jag alltid tyckt att de är onödigt dyra, tills jag en dag fick för mig att jag ska ha en. Vad var nu ett passligare tillfälle att ”treat yourself” än då man blev både frisör och student? Så sagt och gjort så har jag nu min älskade Macbook Air i ägo, och jag är så otroligt nöjd!

Jag ångrar inte en cent av de dyra pengarna jag betalade för denna dator, den är så bra och snabb! Det jag var mest rädd över var att vänja sig med Mac då man har haft PC hela livet, men det var lättare att vänja sig än vad jag trodde! Så om det är någon annan där ute som tvekar för samma orsak säger jag go for it!

24 Comment

 1. anneli says: Svara

  Jag har funderat länge på ny laptop, dock är jag skeptisk till mac.
  Men det är för min teknik karl pratar jämt om olika så man kan snart in eller ut xD

  1. Jag har också hört från så många (speciellt från karlarna) att man inte ska skaffa MAC, men sist och slutligen insåg jag att dom tyckte det mest för att man inte kan spela datorspel på samma sätt med MAC, men det är ju inte riktigt det jag gör med min dator, haha 😀

 2. Celine says: Svara

  Macbook är typ det bästa som har hänt mig haha! De datorerna är ju helt underbara <3

  1. Ja, men samma här, haha! Jaa verkligen!

 3. Ronja says: Svara

  Så kul med en Macbook! Har också älskat min från första stund 😀

  1. Jaa, de är ju så bra!

 4. Bella says: Svara

  Så underbart med en ny dator!

  1. Ja, verkligen! 🙂

 5. Alltid lika kul med ny dator 😀

  1. Ja, eller hur! 🙂

 6. Ååååh vill ha !

  1. Jaa, så kände jag i flera år tills det var äntligen dags att köpa en själv! 😀

 7. Har också den, dock mest som pluggdator. Jättesnabb och smidig 😀

  1. Åh vad kul! Jaa, visst är den! Älskar den 🙂

 8. Sanna says: Svara

  Åh det är något av det bästa som finns med ny dator 🙂

  1. Jaa, eller hur! Livet känns så mycket lättare på något sätt nu, haha!

 9. åh vad kul! bra present till sig själv 😀

  1. Ja, verkligen! 🙂

 10. WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. …

 11. I like the efforts you have put in this, thanks for all the great articles.

 12. ”As I web site possessor I believe the content material here is rattling magnificent , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.”

 13. Thank you for your article post.Really thank you! Keep writing.

 14. Really enjoyed this blog post.Much thanks again. Much obliged.

 15. I appreciate you sharing this blog.Thanks Again. Great.

Kommentera