En berg-och-dalbana

Bilder: Pinterest

Om jag ska vara öppen och ärlig så har jag varit lite mer nere med känslorna under den senaste tiden, och jag känner att jag är trött på att känna mig nere och hängig och gick in på Pinterest för att hitta lite peppande citat och visst hittade jag några godingar.

Jag är en väldigt känslosam person som känner mig superlycklig då jag väl är lycklig och när jag är nere är jag också väldigt nere. Det har ju sina positiva och negativa sidor men man får helt enkelt lära sig att leva med det! Man ska inte låta dåliga dagar förstöra veckor, månader, år eller ja, hela sitt liv! Se det positiva i livet, det blir vad man gör det till. ♡

24 Comment

 1. Zyllah says: Svara

  Jag känner verkligen igen det där att vara känslosam, det är jag också. Ibland fungerar det ganska bra med att försöka peppa sig själv med citat och inspiration. <3

 2. Jarina says: Svara

  Jag känner så igen mig! Har verkligen haft brist på både motivation och inspiration den senaste tiden, men så lite som ett cafébesök idag gjorde mig mer motiverad igen. Ibland krävs det inte så mycket. Och det är ju också okej att känna så ibland 🙂

 3. Vilket bra citat du hittade och jag känner mig också nere just nu. Men citatet är verkligen peppande 😀 Kramis

 4. Boel says: Svara

  Grymma citat 🙂

 5. Stämmer in!

 6. Fyyy! Stackare! Hatar verkligen när man känner sig nere utan att riktigt veta varför. Känslor är ibland ett riktigt helvete… Kram fina du <3

 7. MALIN says: Svara

  Hoppas det blir bättre snart! Skickar styrkekramar till dig! <3

 8. Tråkigt att höra att du är nere just nu, hoppas det snabbt vänder! <3

 9. Själv är jag också en ganska så känslosam typ, ibland är det ju bra medan andra gånger önskar man sig att man vore lite hårdare… Men efter regnet kommer solskenet, så kämpa på<3

 10. Carro says: Svara

  Härligt med pepp och hoppas du mår bättre snart! Kram

 11. Det är rätt vanligt att många känner sig nerstämda nu när det är så mycket mörker överallt. Hoppas att det snart vänder för dig 🙂

 12. Jag förstår dig och tror dem flesta är där just nu, hoppas verkligen att de blir bättre tjejen! <3 Kram fina du!

 13. känner igen mig i det du skriver, ibland är det inte lätt! men man kan inte heller alltid vara på topp <3

  svar: tack så mycket 🙂 kram

 14. Livet blir det man gör det till, stämmer så bra!

 15. Tarn says: Svara

  Förstår hur det känns! Hoppas det blir bättre snart. Kram <3

 16. As I web site possessor I believe the content material here is rattling excellent , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

 17. En berg-och-dalbana – Henriettas blogg
  [url=http://www.g4wlo3521c0p31f6kee9id44386sd2qxs.org/]uejxfqjljlr[/url]
  aejxfqjljlr
  ejxfqjljlr http://www.g4wlo3521c0p31f6kee9id44386sd2qxs.org/

 18. Well I sincerely enjoyed studying it. This tip offered by you is very useful for accurate planning.
  yeezy boost 350

 19. Obviously, the right to occupy a team-high 21.6 shots of Michael Owen, but failed to hit as James scores, this let a person feel, Owen has become a ”cancer” of the knight.But many fans also feel,
  nmd human race

 20. Thanks for helping out, great info .

 21. Looking forward to reading more. Great blog.Thanks Again.

 22. Thanks so much for the article post.Thanks Again. Want more.

 23. Thanks so much for the blog post.Thanks Again. Really Great.

 24. I appreciate you sharing this blog post.Really looking forward to read more. Keep writing.

Kommentera