Den svarta kappan

Nu är jag åter igen tillbaka med ännu ett till loppisfynd! Denna kappa som ursprungligen är från H&M fyndade jag för tio euro (ca 100 SEK) på ett Facebook loppis! Jag som har sökt nu i ett år efter en liknande kappa men inte velat lägga runt hundra euro på en vårjacka blev överlycklig då jag hittade denna! Kanske inte drömjackan, men det är en bra början!

På tal om loppis, kom ihåg att komma och fynda bland annat mina kläder som inte kommer till användning nu denna söndag kl 12-16 vid Bock’s Corner i Vasa! HÄR hittar du hela inlägget som jag skrev för ett tag sedan! Hoppas vi ses där på söndag :).

6 Comment

 1. Snygg 🙂

 2. MALIN says: Svara

  Vad snygg den är! Kram

 3. Så snygg på dig 😀

 4. Bella says: Svara

  Riktigt snygg!

 5. LIENE says: Svara

  Jättefin! har också en svart kappa.

 6. så snygg!

Kommentera