Den bästa mascaran på marknaden

Denna mascara från Too Faced har jag skrivit om flera gånger på bloggen, men den är värd att nämnas än en gång. Då min vän Sara var i London för någon vecka sedan bad jag henne köpa en ny mascara till mig. En mascara som både jag och hon använder flitigt – Better Than Sex mascaran!

Jag blir som förälskad varje gång jag köper ett nytt exemplar av den, för då märker man åter igen hur otroligt bra den är. Min gamla hade jag haft i kanske ett år så den började torka ut ordentligt. Nu har jag lovat mig själv att alltid köpa en ny då den gamla börjar torka ut, för wow vilken stor skillnad det är!

Borsten är formad lite som ett timglas och det är verkligen inte någon liten borste. Många gillar inte att borsten är så stor och ”klumpig” och framför allt att den inte är gjord av gummi. Men personligen tål jag inte gummiborstar och gillar verkligen borsten på denna då den är så stor. Man kan verkligen arbeta upp en otrolig volym med den!

På bilderna ovan ser ni hur stor skillnad denna mascara gör på mina fransar! Det högra ögat är utan mascara och det vänstra har ett lager av Too Faced Better Than Sex mascaran. Det är inte många mascaror som ger detta resultat för mig, och då har jag testat en hel del mascaror genom tiderna!

Men kom ihåg, bara för att jag gillar denna mascara kan det betyda att det ändå inte är den rätta för dig. Men många vänner som har testat denna är överens med mig om att denna är den bästa som finns på marknaden. 😉

1 Comment

  1. Some really nice and useful info on this internet site, besides I believe the style has got superb features.

Kommentera