Dags för Weekend Festival

Oftast brukar sommaren lida mot sitt slut när det är dags för årets Weekend Festival, men detta år tar ju inte min sommar officiellt slut då jag inte har någon skola att återvända till. Väldigt konstig känsla men så skön ändå! Men som rubriken lyder är det Weekend Festival i helgen vilket jag kommer att gå på. Det är femte året i rad som jag kommer att gå, så det har ju blivit lite som en tradition kan man ju säga!

Bilder från förra årets Weekend Festival.

De artisterna/DJs jag ser mest fram emot att se i helgen är Don Diablo (ingen överraskning, haha), Dillon Francis, Marshmello och Cheat Codes för att nämna några! Så med andra ord är jag mest taggad att se såna jag aldrig har sett live förut, förutom Don Diablo som är största orsaken till att jag ens kommer att gå på Weekend Festival. De som känner mig vet hur hypad jag är över hans musik 😉

 

Ska du också till Weekend Festival?

1 Comment

  1. elin says: Svara

    Härliga bilder och vilken fin blogg du hade!<3

Kommentera