Dagens positiva

Studentskrivningarna: Jag kan inte förklara i ord hur otroligt lättad och awesome jag känner mig över mina studentvitsord. Först och främst – jag blir student i vår. Och det andra, jag fick så sjukt bra betyg! I mina ögon i alla fall. Jag hade aldrig kunnat förvänta mig dessa fina vitsord som jag fick. Högsta vitsord i finska dessutom, inte illa det!

Instagram: Följarskaran har växt lite mer än tidigare under de senaste veckorna vilket är riktigt kul! Jag försöker uppdatera allt oftare och försöker hålla mitt flöde ganska snyggt och prydligt, men det går lite sådär ännu tycker jag. Men övning ger färdighet och senast 2017 ska jag ha ordning på mitt flöde! Följ gärna mig på Instagram förresten om du inte gör det redan, jag följer tillbaka oftast! @henriettanylund

Renoveringen: Framskrider sakta men säkert… Det var meningen att vi skulle försöka flytta in under November månad men det lutar nog åt det hållet att det blir i December eller ännu senare beroende på hur mycket vi hinner vara där och fixa. Men vi har under denna vecka i alla fall gått en hel del framåt och kan börja kryssa av några saker från vår to-do lista!

 

Min nya Facebook sida: Jag har inte berättat tidigare på bloggen om detta, men jag har skaffat mig en facebook sida för bloggen! Så om du inte redan gillar sidan så kan du göra det HÄR. Jag uppdaterar allt om bloggen på sidan och alla nya inlägg poppar upp där genast med en smart förhandsvisning av bilderna!

 

Och till sist det självklara, att det är fredag! Denna fredag känns även snäppet bättre då jag tog sovmorgon, jag är ledig, galan är imorgon, de positiva nyheterna kom idag och allt känns som om det flyter på som det ska!

1 Comment

  1. Hello my family member! I wish to say that this post is awesome, great written and include approximately all vital infos. I?¦d like to see more posts like this .

Kommentera