Christmas outfit ideas

Inlägget innehåller adlinks.

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR 

5 HÄR // 6 HÄR // 7 HÄR // 8 HÄR

Vi börjar sakta men säkert röra oss mot juletider vilket betyder att det börjar bli dags att planera ut sin jul-outfit! Jag har nu samlat en hel del favoriter som jag hittade på nätet. Kanske du hittar något till självaste julafton eller varför inte till julfesten? Jag hade förra året på mig klänning nummer 8 med långa ärmar och var väldigt nöjd med den! Mina största favoriter är nog nummer 1, 2 och 7. Även båda övredelarna och klänning nummer 5 är superfina!

Jag kommer säkert själv att köra på någon övredel med kjol eller någon sorts byxor i år, men på lillajuls festen jag ska på inom snar framtid vill jag mer än gärna bära en av dessa klänningar! Har du börjat planera vad du ska ha på dig i år?

1 Comment

  1. There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

Kommentera