Blue suede shoes

mocka klackar

Mitt senaste loppisfynd: dessa underbara koboltblåa klackarna i äkta mocka! Jag har hur länge som helst velat ha en likadan modell av skor och när jag hittade dessa otroligt billigt på en loppis sida på Facebook i denna underbara färg var jag tvungen att slå till!

koboltblåa klackar

h&m klackar

Dessa ser ju så fräscha ut i sommar med t.ex. en vit klänning och så kan man matcha med en samma färgs kuvertväska för en helhetskänsla! Jag passade på att bära dessa skor för första gången på min pappas bröllop 1.7 med en vit klänning med blommiga detaljer. Det råkade sig så bra att de passade ihop då det fanns samma färgs detaljer i klänningen som färgen på skorna!

13 Comment

 1. Bella says: Svara

  Så snygga!

  1. Eller hur!

 2. snygga!

  1. Visst är dom! 🙂

 3. Ronja says: Svara

  jättefina!

  1. Tack! 🙂

 4. gud vad snygga dem var 😀

  1. Ja visst är dom! 🙂

 5. Älskar färgen 😀

 6. Josse says: Svara

  Åh så fina!

 7. Himla snygga!

 8. anneli says: Svara

  Jag tycker de är sjukt snygga, dock vet jag inte om jag skulle passa i det :/

 9. Så fina skor!

Kommentera