Blue suede shoes

mocka klackar

Mitt senaste loppisfynd: dessa underbara koboltblåa klackarna i äkta mocka! Jag har hur länge som helst velat ha en likadan modell av skor och när jag hittade dessa otroligt billigt på en loppis sida på Facebook i denna underbara färg var jag tvungen att slå till!

koboltblåa klackar

h&m klackar

Dessa ser ju så fräscha ut i sommar med t.ex. en vit klänning och så kan man matcha med en samma färgs kuvertväska för en helhetskänsla! Jag passade på att bära dessa skor för första gången på min pappas bröllop 1.7 med en vit klänning med blommiga detaljer. Det råkade sig så bra att de passade ihop då det fanns samma färgs detaljer i klänningen som färgen på skorna!

16 Comment

 1. Bella says: Svara

  Så snygga!

  1. Eller hur!

 2. snygga!

  1. Visst är dom! 🙂

 3. Ronja says: Svara

  jättefina!

  1. Tack! 🙂

 4. gud vad snygga dem var 😀

  1. Ja visst är dom! 🙂

 5. Älskar färgen 😀

 6. Josse says: Svara

  Åh så fina!

 7. Himla snygga!

 8. anneli says: Svara

  Jag tycker de är sjukt snygga, dock vet jag inte om jag skulle passa i det :/

 9. Så fina skor!

 10. I simply want to mention I’m new to blogs and absolutely loved this web blog. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You amazingly come with outstanding writings. Thanks a lot for revealing your blog.

 11. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 12. I appreciate, cause I found exactly what I was looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

Kommentera