Black X white outfit

Inlägget innehåller adlinks.

Tröja – Vila // Byxor – ONLY (länk) // Jacka – Vero Moda // Väska – Esprit // Skor – Nike (länk) // Klocka – CLUSE

Foton tagna av Elin Långnabba.

Outfiten som ni ser ovan hade jag på mig under gårdagen. Vi hade skolfotografering och jag ville klä mig simpelt men ändå snyggt. Så då blev det slutligen en svart-vit lite sportigare outfit! Detta var övrigt min kanske absolut sista skolfotografering vilket känns lite tråkigt men ändå skönt! Nu får man hoppas att bilderna blev dugliga, man vet ju aldrig med skolfoton då dom tar typ tre bilder i olika vinklar och sedan är man klar.

Redan torsdag förresten? Vart tog veckan vägen?! Jag har en ”mini-fredag” idag då jag är ledig imorgon, så det ska bli skönt! Tiden flyger verkligen fram, och före man ens vet om det är det jul! Det är ju trots allt redan nästa månad, så det kanske är bra läge att börja spana på julklappar nu!

1 Comment

  1. I just want to tell you that I’m newbie to blogging and site-building and honestly liked you’re web page. Very likely I’m likely to bookmark your site . You absolutely have perfect articles. Thanks a bunch for sharing with us your blog.

Kommentera