Årsresumé 2016

Är det för sent att göra en årsresumé för 2016 nu när det är Januari redan? Jag tänkte att jag kör på ändå då jag själv tycker att det har hänt så otroligt mycket detta år, både bra och dåliga saker. Det är kul att blicka tillbaka lite i bloggarkivet och minnas saker man kanske inte mindes från förr! Men nu kör vi igång denna resumé!

Januari

Det känns så dumt att börja hela resumén med detta, men jag är så otroligt nöjd över mina overknee boots som jag köpte på H&Ms rea i Januari 2016! Kan inte förstå att de har varit med i ett år nu, helt sjukt!

Här upptäckte jag även den bästa mascaran som finns, better than sex mascaran från Too Faced!

Februari

I Februari blev jag påkörd av en bil då jag gick över skyddsvägen och det är något som jag ofta återupplever än idag. Det var väldigt traumatiserande för mig trots att jag aldrig trodde att det skulle påverka mig så djupt som det gjorde. HÄR kan du läsa mer om olyckan.

Mars

I mars skrev jag mitt första studentprov, firade tre år tillsammans med William, spräckte skärmen på min telefon och fällde den i toaletten (som tur funkar den än idag) och försökte återhämta mig från olyckan.

April

I April hände det inte så mycket mer spännande än att jag gjorde ett inlägg för BeautyBoulevard. Tyvärr fann jag ingen tid att göra fler inlägg/recensioner till sidan så det blev det enda som jag publicerade.

Jag besökte även ett event i Marimekko som frukostflickorna hade ordnat, väldigt trevlig kväll med många bra lärdomar som jag tänker på än idag!

Maj

I maj fick jag ett sämre besked då jag fick brev från försäkringsbolaget om min olycka som jag berättade om i Februari. Jag har fortfarande inte orkat reda ut det då det tär på mig psykiskt att återuppleva det hela, men jag måste ta mig i kragen och ta tag i det.

I maj var jag även med i radion i direktsändning och i Vasabladet tillsammans med min klasskompis Jennifer och så kom min beställning från bh Cosmetics hem och i paketet låg den bästa paletten jag äger, Carli Bybel paletten!

I juni tog vi sommarlov och åkte iväg till Spanien med William i lite över en vecka! Detta var vår första resa någonsin bara jag och han tillsammans utanför Finlands gränser, så det var riktigt spännande.

Juli

Det bästa i Juli var att jag fyllde 18! Jag tog även körkortet mot slutet av Juli vilket var riktigt skönt.

I början av Juli var vi även på Williams brors bröllop som var otroligt fint. Jag hoppas att jag får uppleva flera såna stunder i mitt liv!

Augusti

Det absolut bästa med denna månad var nog Weekend Festival. Vi hade den bästa helgen på hela året, vi träffade en hel del DJs, stod längst fram på många spelningar och helt enkelt levde livet fullt ut!

I augusti började jag blogga på VIONE och det var efter den flytten som jag känner att min blogg växte mer och mer. Får se hur mycket den hinner växa under 2017?

September

I september blev jag äntligen bilägare till en bil som jag är supernöjd med! Jag ångrar inte en endaste cent som jag spenderade på denna bil, min lilla pärla!

Under samma månad var jag ju även på framsidan av Vasabladet i en artikel om vår skola, så kul och lite chockerande att se sig själv på en enorm bild på framsidan!

Oktober

Det största och jobbigaste som hände i Oktober var att min dåvarande arbetsplats lades ner. Hela inlägget kan ni läsa HÄR.

Vi bokade även vår resa till Spanien som äger rum i April! Vi ska spendera två underbara veckor i Fuengirola och jag längtar så mycket så jag snart spricker!!

Jag fick veta i Oktober mina slutgiltiga svar i studentproven och jag minns verkligen hur otroligt glad och lättad jag var över resultaten!

November

Det absolut största som hände mig i November var min Gala nominering. Jag kan fortfarande inte förstå hur lyckligt lottad och tacksam jag är över att ha så fina läsare som ni. Vad skulle jag göra utan er, och VAR skulle jag vara utan er?!

I November skrev jag även avtal till min nuvarande arbetsplats, Subway! Hittils trivs jag väldigt bra där och är så glad över att jag fick chansen att få jobb där.

December

December känner jag att jag inte går in på så detaljerat då det var så nyligen. Men något stort som hände var ju att VIONE stängdes ner och jag böt till min alldeles egna blogg. Jag ska ännu skriva en liten ”guide” om vad man ska tänka på när man startar  en egen hostad blogg inom kort!

Ja, ni ser ju även själva hur dåliga mina bilder var i början av året… När jag blickade tillbaka till min blogg i början av året kan jag verkligen se en skillnad i hur jag skriver, kvalitén på mina bilder, uppdateringen och kvalitén på hela bloggen. Jag hoppas att utvecklingskurvan fortsätter uppåt hela tiden!

Jag tänkte även berätta lite om mina mål och löften för detta år senare i ett eget inlägg!

Hur var ditt 2016?

13 Comment

 1. Vilket bra år du har haft och det var verkligen roligt att du blev nominerad! 😀 Kramis

 2. Celine says: Svara

  Usch vad hemskt att du blev påkörd! Förstår att det är jobbigt än idag!

 3. Carro says: Svara

  Så mycket härligt du hunnit med, men vad otäckt med olyckan, skönt att det gick bra!

 4. Tarn says: Svara

  Vilket år du har haft!

 5. Om man bortser från olyckan och att din arbetsplats stängdes ned verkade 2016 vara ett spännande år 🙂
  Det största som hände 2016 var att jag förlovade mig 🙂 Känns som att det är mer saker som händer 2017 🙂

 6. Åh så kul att få se, och härligt att utvecklingskurvan går uppåt! 😀

 7. åh kul att läsa 😀

 8. Låter som ett riktigt bra år!

 9. Sofie says: Svara

  Roligt att läsa 🙂

 10. emelie says: Svara

  rusch vad hemskt att bli påkörd :O

 11. MALIN says: Svara

  Jättekul att titta tillbaka på ditt år! Kram

 12. Josse says: Svara

  Härliga bilder! Ser ut som ett bra år 🙂

 13. roligt att läsa!

Kommentera