Armbandsställning i sammet

För några dagar sedan fick jag ett paket hem på posten och i det paketet låg denna efterlängtade armbandsställning! Jag har länge velat ha en och nu när min armbandskollektion har vuxit en del så ville jag skaffa en ställning där man kan se armbanden lättare och sedan välja ut det rätta för dagen. Jag beställde denna från Aliexpress och du hittar den HÄR! Den kostar som vanligt inte alls så mycket, faktiskt precis över tre euro / 30 SEK!

Materialet är ett sammet liknande och det känns så fint och lyxigt! På så sätt hålls ju även armbanden på plats var de ska vara. Detta är faktiskt ganska bra kvalité trots att det är från Kina och man kan ju aldrig riktigt veta vad det är som kommer fram i paketet då man beställer från liknande sidor, men största delen av allt jag har beställt har varit i relativt bra kvalité med tanke på priset!

14 Comment

 1. Åh så fin den var!! 🙂

  1. Jaa, eller hur!

 2. Åh så fin!

  1. Ja, visst är den!

 3. Har veckans blogg på min blogg, vore kul om du ville delta.
  Ha en fin dag, kram!

 4. Celine says: Svara

  Men nej så snyggt!

 5. Men så snygg!

 6. louise says: Svara

  så snyggt! 😀

 7. Åh va fint!! <3

 8. åh vad fin, och billig! hur lång tid var leveransen ungefär? 🙂

 9. Super kul att du är med i veckans blogg, lycka till!!

 10. Ida says: Svara

  Så fiint!

 11. I simply want to mention I’m all new to blogs and definitely savored your website. Likely I’m likely to bookmark your blog . You amazingly have excellent well written articles. Appreciate it for sharing your web site.

 12. I like this web site because so much useful material on here : D.

Kommentera