April månad genom mitt Instagramflöde

Eftersom att det har blivit en hel del uppdatering på Instagram under april månad, hela elva bilder, så tänkte jag sammanfatta lite mina senaste bilder från mitt Instagram flöde! Dessutom sprack följarantalet till över 1000 följare under denna månad, så kul! Glöm inte att följa mig om du inte redan gör det @henriettanylund 🙂

1.Nu fuskar jag lite då denna bild är upplagd idag (andra maj), men den var tagen i April! 2. En bareface selfie från Spanien! Så sjukt hur mycket fräschare man känner sig med lite solbränna! 3. Mina nya älsklingar från Nike! Kolla inlägget här under för mer info. 🙂

4. Första gången jag testade att ladda upp fler än en bild! Bilderna är tagna från balkongen utanför mitt och Williams rum. 5. En liten ”outfit” från ena kvällen! 6. När det blev lite för varmt i solen satt jag mig vid kanten av poolen för att doppa i fötterna, så härligt!

7. Här hade en vecka gått vilket betydde att det var en vecka kvar! 8. Den godaste pizzan jag någonsin har ätit som jag åt på Picasso i Marbella! 9. Det jag älskar mest med södern resor är helt klart palmerna! (efter solen så klart, hehe)

10. Denna utsikt vaknade vi till första morgonen, så härligt! 11. Vi testade med Sanna på jobbet (Studios) den nya locktången! 12. Min favoritmyströja från iSecrets! Så otroligt skön, och trycket är ett citat från skam!

@henriettanylund på Instagram!

11 Comment

 1. Så fina och mysiga bilder 🙂

 2. MALIN says: Svara

  Jättefina och härliga bilder! Kram

  1. Åh tack 🙂 Kram

 3. Fina bilder och vad roligt att du har fått så många följare! <3 Kramis

  1. Tusen tack! Ja, det är så kul! Kram

 4. Så jäkla härliga bilder! 🙂

  1. Ååh tack! 🙂

 5. Bella says: Svara

  Så härliga bilder!

  http://nouw.com/bellss

  1. Tusen tack 🙂

 6. What i don’t understood is actually how you’re no longer really a lot more smartly-favored than you may be right now. You’re very intelligent. You understand thus significantly when it comes to this matter, produced me in my opinion believe it from a lot of varied angles. Its like women and men don’t seem to be fascinated except it is something to do with Girl gaga! Your personal stuffs excellent. Always take care of it up!

 7. Yeah bookmaking this wasn’t a high risk conclusion great post! .

Kommentera