Allt har sitt slut

Nu är det över. Nu har vår restaurang stängt dörrarna för sista gången någonsin. Vilket även betyder att jag blev utan jobb. Jag har gått runt och väntat på denna dagen så länge, så som många andra också, och nu är den dagen förbi. Dagen då vårt McDonald’s stängs och vi skiljs åt och får söka oss till nya arbetsplatser.

Jag har inte ännu hunnit processera att min sista dag är över och att det var sista gången vi gick ut tillsammans efter ett skift igår. Jobbet har blivit som ett annat hem för mig med en extra familj. Det som känns jobbigast är att lämna bakom sig jobbkompisarna och arbetsgemenskapen vi hade. Jag kommer troligen aldrig hitta såna guldvärda kollegor någonsin igen! Jag har fått såna otroligt fina vänskaper från jobbet och jag är så glad över att jag har jobbat där.

McDonald’s är inte ett skitjobb. Ni har ingen aning vad jag har lärt mig genom det stället och det företaget. Det är guldvärd kunskap som ingen annan jobbplats skulle kunna ge mig. Jag har klättrat upp i kedjan och gått från sommarjobbare till fast anställd, från fast anställd till skolare och från skolare till att bli nästan färdig skolad manager. Då vet man att man är bra på det man gör. Därför tänker jag inte heller ge upp ”snabbmatskedjan” utan har sökt mig vidare till ett liknande företag, men mer om det senare!

Jag är så glad över att jag har fått chansen att jobba på en så bra arbetsplats med så bra kollegor, och säger tack för dessa nästan två år inom företaget!♥

Kommentera