Adidas Stan Smith sneakers

sneakers ripped jeans

stan smith

stan smith

Find these Stan Smith sneakers from Adidas HERE! (adlink)

adidas stan smith sneakers

adidas stan smith sneakers

Här är mitt senaste tillskott i min sneakerssamling, och jag älskar dom! Det är en Stan Smith modell från Adidas. Jag har inte ägt ett par Adidas skor förr så jag kände att det var dags att skaffa mig ett par. De var supersköna på foten dessutom!

Dessa såg jag en hel del av förra hösten och våren, men då i t.ex. vit med gröna detaljer och då kände jag att det inte riktigt passar mig, men då jag hittade dessa i helvitt såg de ut som en helt ny sko fastän det är samma modell! Dessa kommer jag att rocka i höst med bland annat ett par slitna jeans såsom i detta inlägg!

4 Comment

  1. Jarina says: Svara

    Åh, så snyggt med vita skor 🙂

  2. Celine says: Svara

    Så snygga!

  3. Snyggt! 🙂

  4. åh så himla snygga!

Kommentera