8 saker som gör mig galen

Jag gjorde ibland liknande inlägg som detta på min gamla blogg, men nu är det väldigt länge sedan sist! Jag tycker om att läsa liknande inlägg på andra bloggar så jag tänkte att det skulle vara en kul grej att dela med mig om några saker som verkligen stör mig då de händer!

1. Otrevliga människor som jobbar inom kundservice. Varför? Varför jobbar man med något man väldigt tydligt inte trivs med? Varför ska man vara så otrevlig mot alla? Varför är det svårt att klistra på ett leende?

2. När folk hoppar av planer i sista sekund. Detta stör mig som älskar att ha allt planerat i förväg. Det är katastrof i min värld om jag har planerat t.ex. en resa just en dag och sedan skiter allt sig!

3. U2 albumet i iPhone. En dag dök det upp på telefonen och det har stört mig enda sedan dess. Jag blir helt galen när jag kopplar i AUX sladden i telefonen i bilen och har på Spotify men telefonen bestämmer sig för att det är dags för lite U2. Nej tack!

4. Då kunden lägger pengarna på disken istället för i min utsträckta hand. Varför händer detta så ofta?

5. Personer som talar skit om sina vänner konstant. Vad är poängen med att säga en sekund att man hatar en person och sedan älskar man den och låtsas som om inget har hänt? Om jag inte gillar någon håller jag mig till den åsikten och ändrar den inte om jag träffar personen i fråga.

6. Folk som inte kan köa. Om det är något jag verkligen blir arg på är det när folk går förbi en i kön. T.ex. i Anttilas konkursförsäljning då jag stod i kön i över 30 minuter så kommer det en kvinna och ställer sig mitt från ingenstans rakt framför mig. Det var dessutom flera andra bakom mig i kön.

7. Då någon läser ens meddelanden men aldrig svarar. Om jag skickar ett meddelande till någon som jag förväntar mig ett svar på blir jag galen om personen har läst meddelandet men inte svarat.

8. Sminkvideos där personen har hår hängandes för ansiktet. Vem kan sminka sig med hår som faller över ansiktet? Speciellt då man ska försöka se i videon vad personen försöker göra är det inte så vettigt med en massa hår framför ansiktet!

Känner du igen dig i någon punkt?

11 Comment

 1. Jag håller med dig om allt. Att folk lägger pengar på disken istället för i handen låter otrevligt. När jag väl har kontanter lägger jag alltid fram pengarna i handen för det tycker jag är självklart. Kramis

 2. Amanda says: Svara

  Herregud, alltså jaa!! Kan U2 bara försvinna från min telefon?!?! Blir galen varje gång de plötsligt spelas ”California” då man sätter i hörlurarna…

 3. Zyllah says: Svara

  Jag håller med om den att människor inte svarar på telefonen. Speciellt när det är folk i min ålder för vi håller på med telefonen konstant, så när människan inte svarar på hundra år blir jag frustrerad. <3

 4. Håller med dig, speciellt på första punkten! Samma när det är otrevliga människor som jobbar i butiker, stör mig :/

 5. Jenni says: Svara

  Åhh alltså punkt 3.!! SÅ IRRITERANDE ?

 6. Carro says: Svara

  Jag känner igen mig i många punkter ja 🙂

 7. Hahaha! Guu vilket klockrent inlägg! Det är verkligen sååå sant!

 8. Såå kul att läsa!

 9. Emelie says: Svara

  Håller med om många punkter! Det där med kontanter så kan jag tänka mig kan vara av artighet också, ifall om personen exempelvis inte vill ”sprida virus”. 🙂

  1. Vad kul (? :D) att höra! Ja, det kan ju vara så i vissa fall, men oftast är det just yngre typ 12-16 åringar som gör det helt nonchalant :/

 10. Tarn says: Svara

  Håller verkligen med dig, hahah 🙂

Kommentera