8 must have skönhetsprodukter

Nu är min andra video uppe på Youtube! Denna gången visar jag upp åtta av mina skönhetsfavoriter i lite olika kategorier. Dessutom känns denna så mycket bättre i hela kvalitén än min första video (HÄR) då jag har intro, outro och en egen miniatyrbild fixat i denna, haha!

Jag tar som vanligt gärna emot feedback, tips eller önskevideos om ni har idéer! Glöm inte heller att lämna en tummen upp på videon så ska jag försöka fixa fler videos inom kort! 🙂

8 Comment

 1. Bella says: Svara

  Åh vad roligt med en sådan video, ska genast kika!

 2. duktig du är!

 3. Vilken grym video! <3 Kramis

 4. Josse says: Svara

  Kul med video! 🙂

 5. MALIN says: Svara

  Såååå bra video! Kram

 6. jätte bra video 🙂 Älskar håroljan, den har verkligen räddat mina torra toppar 🙂

 7. Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thanks!

 8. Someone essentially help to make seriously articles I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the research you made to make this particular publish incredible. Magnificent job!

Kommentera