19 – Inne på mitt sista tonår!

Den 20 juli för 19 år sedan föddes denna tjej, vilket betyder att firar jag min nittonde födelsedag idag! Jag vaknade upp av det på bilden till höger, så en bra början på denna födelsedag blev det verkligen! Min favorittårta ännutill! Dock vaknade jag i morse av världens hemskaste migrän då William hade åkt iväg till jobbet, men efter en värktablett har det nu lagt sig. Så jag hoppas verkligen att huvudvärken inte kommer tillbaka under dagen!

Ikväll får vi lite besök efter jobbet och efter det ska jag och William ut och äta till Strampen. Mer än så har jag inte planerat under denna dag, så får de vad annat jag hittar på!

födelsedag 20 juli

Grattis till mig och alla andra som fyller år idag! ♡

14 Comment

 1. Grattis på födelsedagen! 😀 Kramis

 2. Grattis grattis 😀

 3. ISA says: Svara

  Grattis och hurra! Hoppas du firar ordentligt på det sättet du vill och är nöjd med dagen sen! kram <3

 4. Grattis fina du!

 5. Bella says: Svara

  Grattis!

 6. Grattis i efterskott fina du 😀

 7. grattis i efterskott! 😀

 8. Celine says: Svara

  Grattis i efterskott finis! <3

 9. Nimo says: Svara

  Grattis i efterskott finis!

 10. Grattis i efterskott!

 11. grattis 😀

 12. Grattis i efterskott!!:)

 13. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite sure I’ll learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

 14. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this site with my Facebook group. Chat soon!

Kommentera