17.3 – Fyra år tillsammans

Idag är det fyra år sedan det blev han och jag på riktigt. Fyra år som har gått kanske lite väl snabbt! Vi har hunnit göra så otroligt mycket tillsammans William och jag. På första bilden ser ni oss riktigt nykära endast någon månad efter vi blev tillsammans, på den andra bilden första resan tillsammans till Spanien för nästan exakt tre år sedan och den tredje då vi gick ut grundskolan 2014 tillsammans. Och mycket mer har vi hunnit med under dessa år, och förhoppningsvis blir det många fler år och upplevelser!

William är inte bara min pojkvän utan min bästa vän och den jag kan vara mig själv med till 100%. Det är så otroligt att man kan hitta så rätt med den första seriösa pojkvännen man har. Han stöttar mig genom allt och har varit med genom vått och torrt. Fastän vi båda är helt olika personer än vad vi var för fyra år sedan har vi vuxit upp tillsammans och det är jag så tacksam för. Jag ser fram emot att flytta ihop med denna killen och skaffa oss vår lilla welsh corgi valp som vi så länge drömt om, haha! Jag älskar dig!

6 Comment

  1. Vad fina ni är, grattis till er!! Hur träffades ni, vad är er story liksom? 🙂

  2. Karin says: Svara

    Hur träffades ni? 🙂

  3. vad härligt, grattis! 🙂

  4. freja says: Svara

    Så kul, grattis till er 🙂

  5. Men åh, så fint! Grattis till er!

  6. Vad fina ni är! Stort grattis till på er dag!!

Kommentera